Entertainment

Bokser Blond Bomber trekt alle aandacht in de boksring en het moge duidelijk zijn waarom

ebanie bridges blonde bomber

Ebanie Bridges is professioneel bokser. Nu kennen we inmiddels genoeg vrouwelijke topvechters, maar in het geval van Ebanie, of beter gezegd ‘Blonde Bomber’ hebben we het – op z’n zachtst gezegd – over een redelijk opvallende verschijning.

Vrouwelijke bokser Ebanie Bridges

We schreven eerder al over deze 5 knappe vrouwelijke MMA-vechters tegen wie je het niet graag zou opnemen, maar vandaag focussen we op Ebanie Bridges. Ze is 36 jaar oud en komt uit Australië. Op haar vijfde begon ze met karate en vechtsporten heeft ze nooit meer los kunnen laten. Ze is een tijdje professioneel bodybuilder geweest, maar dat heeft ze toch ingeruild om vrouwelijke bokser te worden. Boksen is iets waar de blondine zich al geruime tijd mee bezig houdt. Eerst door middel van amateurwedstrijden. Hier heeft ze er 26 van gewonnen en maar 4 verloren. Dat is behoorlijk indrukwekkend voor iemand die in het dagelijks leven – kleine plottwist – eigenlijk wiskundeles geeft.

View post on Instagram
 

Professionele carrière

Een goede carrière opbouwen in boksen is al lastig, al helemaal als vrouwelijke vechter, want dat genre is vele malen kleiner. Toch staat Ebanie Bridges sinds 2019 al in de ring en dat is iets waar wij absoluut geen bezwaar tegen hebben. Naast dat ze namelijk verrassend goed kan vechten, ziet ze er ook nog eens prachtig uit. Haar carrière als vrouwelijk professioneel bokser begon in 2019. In die tijd heeft ze inmiddels negen gevechten gehad waarvan ze er acht heeft gewonnen waarvan drie op knock-out. Op 10 december staat ze weer in de ring: dan neemt ze het op tegen Shannon O’Connell. Ga jij kijken? Wij kunnen in elk geval niet wachten om haar weer in de ring te zien.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram