Was jij groot fan van de mini-serie Bodyguard? Dan ben je bij lange na niet de enige. De serie kreeg een hoge IMDb-score, goede recensies en wist in zes afleveringen menige kijker te vermaken. Een seizoen 2 van Bodyguard léék dan ook een normale keuze. Toch hebben we tot op heden nog niet kunnen genieten van een nieuw verhaal rondom de getroebeleerde beveiliger. Uitspraken die de producent van de serie heeft gedaan, wijzen nu tóch op een vervolg.

Is Bodyguard seizoen 2 een feit?

Richard Madden, bekend van Game of Thrones, schitterde in zijn rol als David Budd in de mini-serie. Budd was oorspronkelijk een soldaat, maar stopte in het leger nadat hij PTSS opliep. Vervolgens boog hij zich over een nieuwe baan: die van bodyguard. Door een samenloop van omstandigheden kreeg hij de controversiële vrouwelijke minister van Binnnelandse Zaken toegewezen om te beschermen. Haar politieke opvattingen maakte een gewild doelwit van de vrouw, waar Budd vervolgens zijn handen vol aan had. Het zorgde voor zes spannende afleveringen en deed ons ook verlangen naar mee. Wellicht een seizoen 2 van Bodyguard?

Bodyguard seizoen 2

Producent van Bodyguard praat over een vervolg

De serie werd onder andere geproduceerd door Simon Heath. Die producent deed recent uitspraken over een mogelijk vervolg van de serie. Hij liet weten dat de serie weliswaar een groot project is om in elkaar te zetten, maar dat hij ‘redelijk zeker’ is dat seizoen 2 van Bodyguard op een gegeven moment zal worden gemaakt. Honderd procent zeker weten doen we het dus niet, maar in elk geval staat de deur nog op een kier.

Spannende Netflix series

Op IMDb krijgt de serie een steengoede 8.1 als score. Er zullen dus veel mensen blij zijn met het toekomstige seizoen 2 van Bodyguard. Tot die tijd kun je ook nog andere spannende series kijken. Denk aan de crime-serie Wisting. Ook de Finse detective Bordertown is een echte aanrader.