Het hoeft niet altijd over de top te zijn als bij deze BMW K100In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen om een wat rustigere custom te laten maken, die minstens zo mannelijk is. En dat is precies wat de mannen van Crowe Metal Co. en Clockwork Motorcycles dachten toen zij een nieuw frame en deze R1oo in handen hadden. Zij wisten door hun krachten te bundelen dit plaatje neer te zetten.

De BMW R100 werd volledig gestript en het nieuw subframe met bagagedrager werd gemonteerd aan de achterzijde. Aan de voorzijde gaven ze de motor een upgrade door de vork te vervangen met een van de Suzuki DR650, terwijl de wielen verpakt zijn in zwart gecoate Continental TKC80s. Daarnaast werd de motor voorzien van een nieuw stuur, met dubbele koplampen en een aluminium spatbord. De zetel is afgedekt met stijlvol burgundy leder. De uitlaten zijn van RVS en de tassen aan de achterkant zijn waterdicht. Ga voor de kwaliteit en ambacht van deze motor, dan kun je gegarandeerd een hele dikke tour maken.

De custom BMW R100

De Cross Country is ongelofelijk bruut, maar heb jij al kennis gemaakt met de Guerilla four? Een motor voor echte mannen.