Blake Shelton kent niet iedereen. De beste man is zeer actief in de muziekwereld, country-muziek welteverstaan. Die stroming binnen de muziekwereld kent niet echt een grote groep volgers in ons land. Toch willen we iets van de eerdergenoemde Blake Shelton delen. Hij nam tijdens de ACM (Acadamy of Country Music) Awards namelijk geen genoegen met een vaasje. Dan zou hij constant maar biertripjes moeten maken, daardoor besloot de beste man uit een glas met een inhoud van één sixpack te drinken.

Can they please start selling those size beers at @blakeshelton concerts from now on!?? It would save me a bunch of beer trips..🤣🤠😂🍺@OleRedNashville @hillerj76 @OleRedGburg @OleRedTish pic.twitter.com/ZPV0AP53Zh

Blake Shelton had dorst

De country-legende nam het zekere voor het onzekere. In plaats van keer op keer in een ellenlange rij te staan om bier te halen, koos Blake Shelton ervoor om zijn eigen bier mee te nemen. In slechts één glas! Aan de foto’s en filmpjes te zien schatten wij in dat het gaat om een glas van zo’n 1 meter hoog. Gelukkig zijn er nog wat bewegende beelden van het voorval. Kijk hieronder maar en oordeel zelf:

Biernieuwtjes zijn altijd leuk! Wist je bijvoorbeeld dat je om 11 uur ’s ochtends het beste een biertje kunt proeven?