Ben jij net als ons een dierenvriend in hart en nier en doe jij het liefst zoveel mogelijk met je trouwe viervoeter? Dan hebben wij dé bioscoop voor jou gevonden. Er is namelijk een bioscoop in het leven geroepen waarmee jij met je hond(en) naartoe kan gaan. Kun je gewoon lekker kroelen met je honden en je vriendin een keer thuis laten!

K9 Cinemas

Toen we dit voorbij zagen komen was het enige wat we dachten: geniaal! Niemand laat graag zijn honden alleen thuis toch? Het liefst zou je ze overal mee naar toe nemen, maar helaas kan dit in de praktijk niet altijd. Eric Clapton wou weleens een filmpje met zijn hond willen checken en kwam tot de conclusie dat de enige plek waar dit kon bij hem thuis was. Toen begon de gedachte bij hem te dagen dat er waarschijnlijk wel meer mensen zijn die een film met hun hond zouden willen kijken, dus besloot hij K9 Cinemas in het leven te roepen!

Film kijken met je hond

Film kijken met je hond(en)

Dit is toch wel een tof concept en helemaal voor de dierenvrienden onder ons. Helaas is de bioscoop momenteel alleen nog in de Verenigde Staten in het plaatsje Plano in Texas te vinden. Mocht je dit dus echt een keer willen meemaken, dan zul je even op vakantie moeten gaan met je trouwe viervoeter, maar dat is ook leuk toch?! Je betaalt 15 dollar voor een kaartje inclusief toegang voor één hond en onbeperkt drinken. Je zou zelfs een tweede hond kunnen meenemen, maar dan betaal je wel 5 dollar extra!

Film kijken met je hond

Wel moet(en) je hond(en) over de juiste vaccinaties beschikken, dus is het wel handig – mocht je echt bereid zijn helemaal hier naar toe te gaan – de juiste papieren mee te nemen. Mocht je trouwens met meerdere personen hier naartoe gaan, dan kun je meerdere honden meenemen. De regel luidt: maximaal twee honden per persoon. Ook kun jij jezelf perfect bezatten in de bioscoop, want voor die 15 dollar drink je ook onbeperkt whisky of wijn. Hier gelden uiteraard wel regels voor, zodat je nog wel instaat bent je hond(en) kalm te houden.