Heb jij een trouwe viervoeter aan je zij en verdient ‘ie het echt om eens flink in de watten te worden gelegd? Dan is dit luxueuze droomhuis het perfecte cadeau voor je hond: The Dog Dream House.

Dog Dream House

Met de Dog Dream House is het traditionele hondenhok geĆ«volueerd naar een technologisch verfijnde hondenvilla. Het beschikt over een stijlvol houten design en een met gras bedekt looppad, zodat jouw hond als een baas kan waken over niet alleen jouw huis maar ook zijn eigen huis. Na zo’n lange nacht waken verdient je harige vriend natuurlijk wel wat lekkers, gelukkig is deze hondenvilla voorzien van opbergruimtes voor lekkernijen en speeltjes.

Honden droomhuis gewoonvoorhem honden droomhuis gewoonvoorhem vooraanzicht zij aanzicht

Next level hondenhok

Naast dat het gehele looppad en het met gras gevulde dag er stijlvol uit ziet, is het hondenhok voorzien van een kraan die werkt op bewegingscensor. Zo blijft je hond gehydrateerd, ook wanneer zijn baasje ligt te slapen. Helemaal top toch? Hoef je nooit meer op te letten of er genoeg water in de bak zit.

Honden droomhuis gewoonvoorhem waterkraan

Na zo’n lange dag spelen moet er natuurlijk ook goed gerust worden. Zeg nou zelf, welke hond heeft er nou zin om in een zweethok te zitten? Daarom is de Dog Dream House voorzien van een comfortabele rubberen vloer en om oververhitting tegen te gaan is er een ventilator op zonne-energie aanwezig, zodat er optimaal gechillt kan worden. Kost je dus ook geen extra energiekosten, nice!

honden droomhuis gewoonvoorhem vooraanzicht