Entertainment

De knappe Vlaamse ex van Max Verstappen gooit hoge ogen op Instagram

Joyce Godefridi

Joyce Godefridi kennen we als de ex van Formule 1-coureur Max Verstappen. De Belgische bombshell is niet zo super bekend als dat hij is, maar ze timmert behoorlijk aan de weg. Ze heeft namelijk een tijdje geleden – tot ons groot genoegen een bikinilijn gelanceerd. En het mooie is: de prachtige blondine poseert in haar eigen setjes!

Bikinilijn van Joyce Godefridi

De 27-jarige Joyce Godefridi heeft dus haar eigen bikinilijn. Dit doet ze onder de naam ‘Hypnotize by Joyce’. En die naam is maar wat toepasselijk. Kijkend naar haar foto’s word je volledig gehypnotiseerd en vergeet je alles om je heen. Deze bloedmooie Belgische bombshell poseert namelijk zelf in haar eigen setjes. Dat is ook niet meer dan logisch, want deze dame is zelf model geweest. Zij weet dan ook zeker hoe ze haar eigen badkleding leuk kan aanbieden. En wij durven met zekerheid te zeggen dat het aanbieden goed is gelukt! Met zo’n 31.800 volgers op Instagram kan ze haar product prima op de markt brengen.

View post on Instagram
 

Beauty & the brains

De marketing van haar bikinilijn doet ze ook zelf, maar als opkomend influencer én iemand met een marketing-diploma op zak is dat geen enkel probleem. Ze is dus niet alleen heel knap, maar ook nog eens heel slim. Wij kunnen ons eigenlijk niet voorstellen waarom Max haar heeft laten gaan. Wij zijn in elk geval erg blij dat ze zich bezighoud met een bikinilijn, want dat levert een continue stroom aan prachtige kiekjes op. Wij zijn dan ook groot fan en houden onze ogen goed open voor de bikinilijn van Joyce Godefridi. Kijk je even mee?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram