Big Rig Barbie smelt momenteel vele harten op het internet. Dit doet zij als vrachtwagenchauffeuse, maar wij zijn er ook heilig van overtuigd dat ze met haar looks ook model zou kunnen worden. Heb je nog nooit van haar gehoord? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij stellen haar wel even voor

Onwijs knappe vrachtwagenchauffeuse

Big Rig Barbie is inmiddels een behoorlijke naam voor zichzelf aan het opbouwen en dat doet ze niet alleen met haar skills als chauffeuse. Op haar Instagram-pagina vind je namelijk al 180.000 andere mensen die haar volgen, dus ze begint al aardig groot te worden. Deze Amerikaanse dame kan een vrachtwagen waarschijnlijk beter besturen dan jij. Het is dan ook niet zo gek dat ze ongelofelijk populair is onder truckers en andere liefhebbers van vrachtverkeer (en dames natuurlijk).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Big Rig Barbie (@thebigrigbarbie)

Big Rig Barbie heeft haar eigen vrachtwagen en mocht je je toevallig in Amerika zijn, dan zou je haar direct kunnen herkennen. Haar eigen truck is namelijk paars en laat dat nou niet echt een veel voorkomende kleur zijn… Vaak plaats deze prachtige dame foto’s van haar ritten op haar Instagram. Daar worden wij maar wat vrolijk van, want nu kunnen wij optimaal meegenieten wanneer zij in een fijne outfit achter het stuur kruipt. Dus naast haar fantastische vaardigheden als chauffeuse, doet ze ons ook versteld staan met haar looks. Misschien eindelijk wat competitie voor Angelica Larsson.

Big Rig Barbie haar eigen merk

Naast dat ze dus geld verdient met haar ritten, heeft ze ook een eigen merk genaamd Big Rig Barbie. De prachtige blondine heeft een eigen website, waarop ze allerlei dingen als posters, T-shirts, stickers en zelfs haar eigen luchtverfrissers verkoopt. Deze producten vliegen als warme broodjes over de toonbank, want op haar website valt te lezen dat alles is uitverkocht. Of ze zou stoppen met ‘trucken’ om model te worden durven we niet te zeggen, maar als het aan ons lag, mag zij zich kronen tot Miss Universe. Wij kijken er in ieder geval naar uit om te zien hoe haar carrière zich ontvouwt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Big Rig Barbie (@thebigrigbarbie)