Je denkt niet meteen aan een knappe blonde dame bij het beroep van vrachtwagenchauffeur. Meestal zitten de stoere, brede kerels achter het stuur van de enorme trucks. Je moet ongetwijfeld wat pit en power in je lichaam hebben, wil je dit ‘mannelijke’ beroep kunnen uitvoeren. Nou, deze dame heeft echt wel wat pit. Het mooiste van alles? De knapste vrachtwagenchauffeur ter wereld geeft ons een rondleiding in de cabine van haar truck. Genieten!

Knapste vrachtwagenchauffeur laat ons haar truck zien

Angelica Larsson is naar onze mening de knapste vrachtwagenchauffeur ter wereld. Op YouTube neemt ze ons mee voor een kijkje in de cabine van haar truck. Ze nodigt haar kijkers uit voor een ‘sleepover’ in haar truck. Daar zeggen wij geen nee tegen! Op YouTube heeft ze al 315 duizend abonnees voor haar weten te winnen. Dat is best knap voor een vrachtwagenchauffeur, het zal waarschijnlijk door de looks komen. Ook op Instagram is de blonde babe erg gewild. Maar liefst 332 duizend volger bekijken haar prachtige plaatjes. Benieuwd naar het filmpje? Bekijk het hieronder en slaap lekker een nachtje mee met Angelica Larsson.

Onwijs knappe Angelica Larsson

Oh, daar laten we het natuurlijk niet bij. Speciaal voor jullie hebben we hieronder nog wat van haar mooiste plaatjes neergezet. Zoals gezegd vinden wij dit misschien wel de knapste vrachtwagenchauffeur ter wereld. Wat vinden jullie ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Photo-boom!πŸŽˆπŸ“ΈπŸŽˆHappy birthday to me πŸ₯°πŸ₯³πŸŽπŸŽ 9th of June ❀ any other Geminis? 😍

Een bericht gedeeld door Angelica Larsson (@angelica.larsson) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer-feelings on gray days like these πŸŒžβ˜οΈπŸŒ§β„πŸŒ¨ #tb #AngelicaLarsson #lastardrottningen #nextgenscania

Een bericht gedeeld door Angelica Larsson (@angelica.larsson) op