Na die duizenden potjes bierpong wordt het tijd voor een upgrade. Bol.com heeft precies wat we nodig hebben. Het online warenhuis verkoopt namelijk een hoed waarin je bekers kunt plaatsen. Hiermee kun je overal en altijd wandelend bierpong spelen.

Bierpong-hoed te koop op Bol.com

De bierpong-hoed geeft het eeuwenoude spelletje op feestjes een nieuwe dimensie. Maak het je tegenstander moeilijker door op en neer te lopen. Of loop gewoon door de hele kamer heen. Op deze manier word jij letterlijk en figuurlijk het doelwit op ieder feest.

wandelend bierpong

Wandelend bierpong spelen

De geniale bierpong-hoed blaas je binnen enkele seconden op. Door de makkelijke constructie en perfecte afmetingen (40×40 cm) past de hoed op ieder hoofd. Alleen nog een tegenstander zoeken en de strijd kan beginnen. Je kunt het natuurlijk ook in het zwembad gebruiken. De bierpong-hoed blijft namelijk hartstikke goed drijven op het water. Je hebt nooit meer een grote tafel nodig. Speel waar én wanneer je maar wil een potje (wandelend) bierpong.

De verliezer is de sjaak

Met de bierpong-hoed kun je wandelend bierpong spelen, maar je kunt natuurlijk ook afspreken dat de verliezer de hele avond met de hoed moet rondlopen. Gooit iemand een bal in één van de bekers, dan moet degene met de hoed op weer drinken. Kortom: als verliezer ben je de hele avond de sjaak.

wandelend bierpong met de bierpong-hoed

De bierpong-hoed is voor slechts 18 euro verkrijgbaar op Bol.com. Pimp jouw potje bierpong op en haal deze hoed in huis.