Gear

Dankzij dit bierkussen doe jij een afzakkertje in je eigen bed

bierkussen

Af en toe een biertje drinken kan zeker geen kwaad en we mogen ons dan ook gelukkig prijzen dat er zoveel verschillende biersoorten verkrijgbaar zijn. Een rondgang door de gemiddelde supermarkt laat ons weten dat de echte bierliefhebber het prima voor elkaar heeft. De keuze is enorm. Het echte probleem voor de verwende bierdrinker begint pas als hij in bed ligt. Wil je dan een biertje, dan moet je wel opstaan, tenzij je zo slim bent geweest om het enige echte bierkussen zelf te maken.

Bier in bed dankzij bierkussen

Het is waarschijnlijk de ultieme wens van alle bierdrinkers die behalve dorstig, ook extreem lui zijn. Lig je eenmaal in bed en krijg je toch dorst, dan is de route naar de koelkast de enige optie. In veel gevallen kost dat el teveel moeite en dus blijft de ervaren bierdrinker leggen. Zonde, want dit probleem kun je dit effectief oplossen met het bierkussen. Zie het als de warmwaterkruik, alleen dan zonder water en met bier. Kwestie van een rietje in je mond stoppen en je valt gegarandeerd halfdronken in slaap.

Netflixen in bed terwijl je bier drinkt

Uiteraard hoef je het bierkussen niet alleen te gebruiken voor je gaat slapen, er zijn immers tal van situaties te bedenken die je kunt combineren met je verblijf in bed. Zo kun je prima Netflixen, blokjes kaas en olijven eten en bier drinken. Dat laatste wordt dus een stuk makkelijker met deze onwerkelijke uitvinding.

Win-win situatie

Het bierkussen is natuurlijk niet alleen bedoeld voor de luie bierdrinker die niet zijn bed uit wil komen. Met een beetje geluk geeft het bierkussen je relatie ook een aangename boost. Doordat je jouw favoriete drankje via een slangetje naar binnen werkt, zul je jouw vrienden nooit meer horen klagen over die vervelende kringen op de dure salontafel. Ook het omstoten van het bierglas is voortaan verleden tijd en die vlekken op je mooie overhemd doordat je te gretig gaat drinken behoren ook tot het verleden. Kortom, een win-win situatie voor zowel jou als je partner. Nog een voordeel: je hebt afgezien van redelijk wat bier, niet veel nodig om het zelf in elkaar te zetten.

Bekijk hieronder hoe je zo’n bierkussen kunt maken:

Watch on YouTube