In de zomer is het lekker om altijd koud bier te hebben, ook als je niet thuis bent. Normaal gesproken gebruik je dan een gewone bierkoeler of koelbox, die simpel blauw is met een deksel. Functioneel, maar niet erg stijlvol. En dan heb je dit Volkswagen busje in het klein, waar je biertje in past en die nog eens goed isoleert ook. Look no further.

De perfecte bierkoeler in stijl

Eigenlijk is het gewoon een Volkswagen busje op schaal, met werkende wielen en een handvat zodat je hem vooruit kunt slepen. Want hoe meer bier je mee hebt, hoe zwaarder hij wordt. Het is daarom niet alleen mooi dat deze bierkoeler ook echt kan rollen, maar ook nog functioneel. Hij heeft 26 liter aan ruimte, dus voorlopig kunnen jij en je vrienden daar van drinken op een avondje op het strand.

bierkoeler

Goed hun best gedaan

De makers van deze bierkoeler hebben goed hun best gedaan om deze zoveel mogelijk op een echt Volkswagen busje te laten lijken. Met een deksel die via de bovenkant open gaat, kun je dus door het dak grabbelen naar het volgende flesje of blikje volwassen limonade. Misschien kun je hem zelfs vullen met de nieuwste zomerse drankje van Jack Daniel’s.

Om nog even terug te komen op het gemak; er zit zelfs een kraantje aan de onderkant zodat je smeltwater of ander ongewenst vocht weg kunt spoelen. IJsblokjes smelten in de loop der tijd natuurlijk ook.

bierkoeler

Collector’s item

Dit echte collector’s item is te vinden op Amazon. Als je geen geld of behoefte hebt aan het originele, ouderwetse Volkswagen busje, is deze bierkoeler perfect. Het maakt je misschien niet zo’n hippie die de ultieme roadtrip maakt, maar je hebt het busje tenminste wel in het klein. Als je écht voor de 100% score wilt gaan, kun je deze bierkoeler in je VW-busje neerzetten. Maar dat is alleen voor de hardcore fans.

bierkoeler