Ja ja, de 16de week van het jaar is inmiddels weer gebroken en daarmee is het aftellen naar het weekend begonnen. De komende dagen zitten we gebakken met het kwik boven de 20 graden Celsius. Hier mag natuurlijk wel op gedronken worden, en het liefst zo goedkoop en vroeg mogelijk. Om je een beetje op weg te helpen vertellen we hieronder meer over de actuele bieraanbiedingen van week 16 in 2019.

Bieraanbiedingen week #16

Het is natuurlijk helemaal aan jou of jij je deze week weer meldt bij je lokale supermarkt, slijterij of groothandel. Echter hebben wij er alle begrip voor als je toch liever die extra meters maakt voor je favo biertje tegen een betere prijs. Niet moe worden en toch drinken is natuurlijk ook nog een optie, dat doe je met een kijkje in de webwinkels!

Bieraanbiedingen Hertog Jan

Het klassieke kratje van Hertog Jan haal je deze week goedkoper bij zowel de Plus, Hoogvliet en Albert Heijn! Door een korting van 41% betaal je bij de Plus nog geen 10tje voor 24 flessen. Hoogvliet schudt Plus hierin de hand, want daar is Jan met 39% korting eveneens op te halen voor een prijs van €9,99. Bij de Appie betaal je logischerwijs iets meer (€11,04), mede omdat zij ‘m in de bonus gooien voor slechts 35%.

Bieraanbiedingen Week 16

Bieraanbiedingen Heineken

Dirk pakt deze week uit met Heineken. Een kratje van 24×0,30cl haal je hier af met maar liefst 39% korting. Zit er bij jou echter een Deen in de buurt, dan betaal je door een korting van 36% maar €10,50. Ook Coop doet mee met een korting van 41% mee om de prijzen, een kratje Heineken kost hier slechts €9,99. Zit er bij jou een Deen in de buurt, dan ben je €10,50 kwijt voor 24 flessen.

Bieraanbiedingen Jupiler

Als het gaat om een kratje Jupiler zet Albert Heijn een dikke streep door de prijs van €14,99. Met 35% korting komt het bedrag voor 24 flessen namelijk uit op een keurige €9,74. 

Bieraanbiedingen Week 16 Jupiler

Bieraanbiedingen Speciaal

Albert Heijn pakt deze zonnige week nog meer uit met de heerlijke biertjes van Leffe. Kijk bijvoorbeeld uit naar de sixpacks flessen Leffe Zomer 0,33cl (€4,87), sixpacks blikken Leffe Blond 0,33cl (€5,54) en Sixpacks flessen Leffe Blond 0,30cl (€4,94) die allen met 25% bonus op te pikken zijn. Hou jij wel van een blond biertje, maar dan liever van Afligem, dan moet je bij de Dirk zijn. Hier betaal je nu 20% minder voor de flessen van Affligem Blond 4×0,30, dus €3,49. Ook de Dubbel en Trippel haal je hier voor dezelfde prijs op.

Mocht je dan toch bij de Dirk zijn en gewoon zin hebben in een lekker vertrouwd Palmke, verdrink je zelf dan in geluk met een sixpack van Palm Spéciale (o,33cl). Meer gerstenat van dezelfde Palm nodig? Dan moet je bij Hoogvliet zijn voor een kratje van €9,49, pak je toch weer 37% korting mee. Om af te sluiten tippen we je nog even op de actie van Jumbo, daar scoor je twee sixpacks Grolsch Lentebok of Puur Weizen met 25% korting. 

Voor als je écht geen genoeg van bier kunt krijgen