Entertainment

Dit is de knappe Bibi Breijman, de vriendin van Waylon

Bibi Breijman de vriendin van Waylon

Bibi is inmiddels vrij bekend onder de Nederlanders. Maar mocht je haar niet kennen, dan stellen we je graag aan haar voor. Maak kennis met de 29-jarige Bibi Breijman, de vriendin van Waylon.

Bibi Breijman

De 29-jarige zangeres en vlogger uit Zoetermeer heeft het goed voor elkaar. Ze mag zichzelf de vriendin van Waylon noemen en ze laat zich vaak zien op tv en social media. Vandaag lichten wij haar graag even uit, want met haar looks weet ze de mannen wel voor haar te winnen. Kom alles te weten over de knappe Bibi Breijman.

View post on Instagram
 

Kaboutertje in Oh Oh Cherso

De echte kenners kennen haar natuurlijk als ‘Kaboutertje’ in de geweldige realityserie ‘Oh, Oh Cherso‘. Waarin verschillende jongeren het randje opzochten in het vakantieparadijs van Chersonissos. Vanuit daar werd Bibi Breijman razendsnel bekend en trok ze de ‘kabouterjas’ al snel uit. Naarmate ze ouder werd, liet ze een volwassenere kant vaan haarzelf zien.

View post on Instagram
 

Eigen YouTube-kanaal

Al snel begon ze met haar eigen YouTube-kanaal. Dat viel goed in de smaak en ze kreeg in korte tijd behoorlijk wat abonnees. Verder deed ze ook aan wat slechte, hilarische programma’s mee op televisie. In 2014 deed ze ook mee aan de ‘Blind Auditions’ in ‘The Voice of Holland’. In 2015 gooide ze het roer om en begon ze met het maken van beauty en mode-videos op haar YouTube-kanaal.

View post on Instagram
 

De vriendin van Waylon

In 2017 verscheen ze samen met Waylon in het programma ‘It Takes 2’. De twee groeiden zo erg naar elkaar toe dat ze een relatie kregen. De twee hebben samen een kind en zijn nog steeds gelukkig met zijn tweetjes. Bibi Breijman kampte onlangs met een burn-out waardoor ze minder te zien was op YouTube en televisie. Inmiddels is ze back on track en lijkt ze hard te sleutelen aan haar eigen muziek-carrière. Bekijk hieronder nog wat mooie plaatjes van de vriendin van Waylon.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram