Wealth

Kassa! Dit zijn de 5 best betaalde spelers van PSV

best betaalde spelers psv

PSV staat bekend om het aantrekken van talentvolle spelers en het betalen van hoge salarissen om deze talenten aan zich te binden. In dit artikel zullen we je meenemen naar de top vijf best betaalde spelers bij PSV in het jaar 2023.

Inkomen van PSV

Na vijf speelronden pas vier keer hebben gespeeld, staat PSV op de eerste plek in de Eredivisie. Met dertien doelpunten voor, en slechts eentje tegen is de club goed begonnen aan het huidige seizoen. Het doel is natuurlijk kampioen te worden, of zich op z’n minst verzekeren van de Champions League. De voetballers zijn hard bezig om die titel mee naar huis te nemen, maar ze verdienen ook aardig wat voor het werk wat ze doen.

View post on Instagram
 

5. Patrick van Aanholt – Salaris: €1,7 miljoen per jaar

Patrick van Aanholt is een Nederlandse linksback die momenteel speelt voor PSV. Hij heeft zich bewezen als een solide verdediger en heeft een sterke linkervoet waarmee hij gevaarlijke voorzetten kan geven. Van Aanholt voetbalt bij PSV vanwege de uitstekende faciliteiten en het ambitieuze team. Met een salaris van €1,7 miljoen per jaar behoort hij tot de topverdieners binnen de club.

4. Sergiño Dest – Salaris: €1,75 miljoen per jaar

Sergiño Dest is een Amerikaanse rechtsback die sinds 2022 bij PSV speelt. Hij staat bekend om zijn snelheid en technische vaardigheden aan de rechterkant van het veld. Dest koos voor PSV vanwege de goede reputatie van de club en de mogelijkheden die ze bieden om zich verder te ontwikkelen. Met een jaarlijks salaris van €1,75 miljoen is hij een waardevolle toevoeging aan het team.

View post on Instagram
 

3. Noa Lang – Salaris: iets boven de €2,5 miljoen per jaar

Noa Lang is een Nederlandse aanvaller die in 2020 naar PSV kwam. Hij werd aangetrokken vanwege zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Lang heeft laten zien dat hij moeiteloos kan scoren en belangrijk kan zijn in beslissende momenten van wedstrijden. Met een salaris iets boven de €2,5 miljoen per jaar behoort hij tot de best betaalde spelers bij PSV.

2. Walter Benítez – Salaris: €3 miljoen per jaar

Walter Benítez is een Argentijnse doelman die sinds 2021 onder contract staat bij PSV. Hij staat bekend om zijn snelle reflexen en uitstekende positionering tussen de palen. Benítez koos voor PSV omdat hij gelooft dat hij hier op het hoogste niveau kan spelen en zichzelf verder kan ontwikkelen als doelman. Met een jaarsalaris van €3 miljoen behoort hij tot de topverdieners binnen het team.

1. Luuk de Jong – Salaris: €5 miljoen per jaar

Luuk de Jong is een Nederlandse spits die al meerdere jaren bij PSV speelt. Hij staat bekend om zijn kracht, kopbalvaardigheden en doelpunteninstinct. De Jong heeft bewezen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het team en heeft meerdere keren topscorer van de Eredivisie geworden. Met een salaris van €5 miljoen per jaar is hij de best betaalde speler bij PSV.

View post on Instagram
 

PSV investeert graag in talentvolle spelers en beloont hen met aantrekkelijke salarissen. Deze top vijf best betaalde spelers laten zien dat PSV bereid is om flink te investeren in hun succes op het veld. Met deze sterren in het team hoopt PSV-successen te behalen in zowel nationale als internationale competities.