Vind je het te koud buiten? Niet getreurd. Van de nietsverhullende foto van Bella Thorne krijg je het bijzonder warm.

Bella Thorne maakt carrièreswitch

De Amerikaanse actrice was ongetwijfeld van plan het ooit te gaan maken als filmster. Op zich geen punt om groot te dromen, maar een echte doorbraak is nog altijd uitgebleven. Voor haar zelf is dat niet zo’n probleem, ze maakt ondertussen ook op andere manier werk van haar droom om bekend te worden. Dat deed ze in eerste instantie via de bekende kanalen als Instagram. Inmiddels is dat geen verkeerde keuze gebleken. Ze heeft ruim 25 miljoen volgers en dat is best een knap aantal. We zien immers vaak genoeg accounts met veel minder fans.

Instagram is te braaf

Ondanks haar succes op Instagram heeft ze niet zoveel op met het platform wat in haar ogen redelijk onderhevig is aan censuur. Echt bloot kan niet en dus was de overstap naar OnlyFans logisch. Daar kan je als contentcreator namelijk gewoon volledig uit de kleren verschijnen en niemand die er moeilijk over doet. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je als fan moet betalen om je idool in een Eva kostuum te zien rond huppelen.

In 1 dag 1 miljoen dollar omzet

De eerste stap van Bella Thorne op OnlyFans was gelijk raak. Binnen 24 uur verdiende ze al 1 miljoen dollar. Dat niet alleen, blijkbaar is haar aanwezigheid op het platform goed voor heel wat vuurwerk, ze liet de site door het vele dataverkeer zelfs crashen. Kortom, het platform is een aardige inkomstenbron, maar het is niet de enige manier waarop ze haar geld verdiend. Ze doet ook lucratieve klusjes voor grote merken. Daar kan ze, gezien het grote aantal volgers, behoorlijk wat mee verdienen.

Betalen per post

Het laatste wapenfeit van La Bella is uiteraard een van haar laatste posts op Instagram. Ze ligt te badderen en heeft alleen een paar lichaamsdelen bedekt met wat badschuim. Kijk en laat je zelf omverblazen door Bella Thorne:

Het is overigens niet de eerste keer dat Bella Thorne zich van haar beste kant laat zien op Instagram. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze foto’s: