Sports

Nederlandse vechtlegende wil tegenstander Jake Paul trainen: ‘flinke schade aanrichten’

Jake Paul Tommy Fury Bas Rutten

Jake Paul neemt het in augustus op tegen Tommy Fury. Voormalig Nederlands UFC-kampioen Bas Rutten biedt zich nu aan om als trainer van Fury te opereren: “Ik denk dat we schade kunnen aanrichten.”

Bas Rutten biedt zich aan als trainer van Tommy Fury

Zijn trainersambities steekt de voormalig UFC-kampioen  niet onder stoelen of banken. “Ik zou Tommy Fury heel graag willen trainen”. vertelt Bas Rutten in een interview. ” Ik ben fan van de Fury-familie. Ik hou van Tyson. Grote fan van deze man en ik denk dat we wat schade kunnen aanrichten”

View post on Instagram
 

In het hoofd van de tegenstander kruipen

Verder denk Bas Rutten dat Tommy Fury Jake Paul kan verslaan met de tactiek van de Nederlandse leermeester zelf. “Ik had een andere vechtstijl waarmee ik succesvol was tegen echt goede boksers in Nederland. Als ik die kan laten zien aan Tommy Fury en hij pakt deze snel op, kan hij die in zijn voordeel gebruiken.”

View post on Instagram
 

Gaat Tommy Fury versus Jake Paul wel door?

Of het aanbod van Bas Rutten aan Tommy Fury aan dovemans oren is gericht is nog afwachten. Tommy heeft momenteel wel andere dingen aan zijn hoofd. Na de afgelasting van het eerste gevecht door een blessure, gooit nu de border security in Amerika roet in het eten. Fury mag de Verenigde Staten niet in. Hij zou afgelopen woensdag aankomen voor een persconferentie rondom het evenement, maar kwam niet verder dan het vliegveld.

Volgens TMZ mag de Engelsman het land niet in vanwege zijn connectie met Daniel Kinahan. Kinahan zou een drugsbaron zijn en had zijn eigen bokspromobedrijf, genaamd MTK Global. Zij deden vroeger de promotie voor Tommy Fury en dat zou de reden zijn dat hij de Verenigde Staten niet in mag.

Jake Paul gelooft er het zijne van en heeft zijn woordje al klaar:

View post on Twitter

Gaat Bas Rutten Tommy Fury straks klaarstomen voor de titanenstrijd tegen Jake Paul? De tijd zal het leren.