Uncategorized

Badr Hari wil in mei of juni een rematch tegen Rico Verhoeven

Badr Hari en Rico Verhoeven stonden afgelopen maand tegen elkaar in de ring. Ondanks de statistieken kwam kickbokser Rico Verhoeven als winnaar uit de strijd, dat had echter ook te maken met een scheurtje in de onderarm van zijn tegenstander. Badr lijkt goed te herstellen en wilt daarom in mei of juni een rematch.

Badr Hari bereid zich voor op een rematch

Ik heb nog steeds pijn in mijn arm, maar het gaat met de dag beter. Ik probeer zo snel mogelijk fit te worden. Ik kan niet wachten om weer te beginnen met trainen. De rematch gaat er komen. Ik denk dat mei of juni perfect is. Zoals ik na de wedstrijd ook al in de ring zei: hij is een man geworden, maar moet nog meer zijn om mij te verslaan. Hij is nog steeds niet van mijn niveau – aldus Hari in een interview met Bloody Elbow.

Hieruit blijkt dat Badr Hari er klaar voor is, althans er klaar voor wilt zijn. Of hij echt de oude is dat moeten we nog maar zien. Een ding is zeker hij is meer gedreven dan ooit tevoren. Of de wedstrijd doorgaat hangt niet alleen af van Badr zijn herstel en of Rico het gevecht wel ziet zitten. Nee, kickbokser Hari moet nog steeds 6,5 vastzitten voor mishandelingen uit zijn verleden.

Zijn volgende tegenstander

Hoewel we na het tragische einde van de wedstrijd een rematch konden verwachten, hadden we niet verwacht dat deze al zo snel zou plaats vinden. De vechter daagt Rico nu dus uit voor een rematch maar is onlangs zelf ook uitgedaagd door verschillende vechters waaronder Remy Bonjasky. De mannen vochten al twee keer eerder tegen elkaar. Maar ook Benjamin Adegbuyi heeft zich gemeld om het tegen hem op te nemen. Wij zijn heel benieuwd wie we als eerste met elkaar in de ring zien.

Check de statistieken van de twee vechters.