Entertainment

Badr Hari aast op rematch tegen Benjamin Adegbuyi

Badr Hari rematch

In december stonden Badr Hari en Benjamin Adegbuyi tegenover elkaar in de ring. De Roemeense Nederlander trok aan het langste eind en tekende voor de winst door een KO/TKO. Volgens Badr Hari is het laatste woord nog niet gesproken, daarom aast hij op een rematch.

Benjamin Adegbuyi slaat Badr Hari KO

Het gevecht voldeed aan de hoge verwachtingen. De comeback van Badr was echter niet hoe de Marokkaan het in gedachten had. De op papier minder sterke tegenstander was vrijwel de hele partij minimaal even sterk als Badr. Uiteindelijk wist Benny het met een flitsende combinatie af te maken. De fans waren erg teleurgesteld, want er werd gehoopt dat Rico Verhoeven en Badr Hari weer tegen elkaar zouden vechten. Maar dat lijkt er voorlopig nog niet in te zitten.

Watch on YouTube

Badr Hari aast op rematch via Instagram

Toch laat Badr Hari zich niet zo snel uit het veld slaan. GLORY feliciteerde Benny via een post op Instagram. Onder die post was Badr erg duidelijk, hij schreef namelijk: REMATCH @Glorykickboxing. Hiermee maakt hij vrij duidelijk dat hij klaar is voor een rematch tegen Benjamin Adegbuyi.

Veel mensen zeggen dat de carrière van Badr Hari over is na het verlies tegen Benjamin Adegbuyi. Hij denkt daar zelf toch echt heel anders over. Of er een nieuw gevecht komt tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi, dat is nog niet bekend. Badr lijkt er in ieder geval klaar voor te zijn.

GLORY 77 met Rico Verhoeven

In de tussentijd kunnen we ons vermaken met genoeg entertainment in GLORY 77. Aanstaande zaterdag is het de beurt aan Rico Verhoeven om opnieuw te laten zien dat hij nog steeds de beste van dit moment is. In een Heavyweight Tournament staat hij eerst tegenover Hesdy Gerges. Mocht hij dit winnen, dan komt hij in de finale tegen de winnaar van de partij tussen Levi Rigters en Tarik Khbabez. Wees goed voorbereid en kom alles te weten over de tegenstanders van Rico Verhoeven tijdens GLORY 77, want het wordt zeker een mooie strijd.