Eerder kondigden we het al aan. Het derde deel in de Bad Boys serie, dat Bad Boys for Life gaat heten, is een feit. Will Smith en Martin Lawrence keren binnenkort terug op het witte doek. Het is dan 25 jaar geleden dat de eerste film uitkwam en een ware klassieker werd onder de actiekomedies. Ook het tweede deel werd een groot succes. Gebaseerd op de trailer, zal dit derde deel ook in de smaak vallen.

Bad Boys for Life

In de Bad Boys films volgen we Mike (gespeeld door Will Smith) en Marcus (gespeeld door Martin Lawrence). Mike en Marcus zijn detectives uit Miami die zich bezighouden met het opsporen van drugshandel en het oppakken van drugsbaronnen. Dit gaat gepaard met veel achtervolgingen, explosies en schietpartijen. In alles is tegelijkertijd wel een grote dosis humor verwerkt, waardoor de films erg vermakelijk blijven.

Bad Boys for Life

Een stukje ouder

Over het plot van Bad Boys for Life is nog niet heel veel bekend. Wel weten we dat Mike en Marcus allebei bijna met pensioen gaan. Dit is niet zo vreemd, aangezien beide acteurs ook 25 jaar ouder zijn geworden sinds de eerste film. Mike is politieagent. De middelbare leeftijd van Marcus zorgt ervoor dat hij worstelt met een mid-life crisis. Al gauw raken beide mannen verzeild in een nieuwe rollercoaster. Een maffiabaas uit Albanië heeft het namelijk op hen voorzien. Eerder hebben ze namelijk zijn broer in de weg gelopen en de Albanees zint dus op wraak.

Trailer vol met actie

Als we de trailer moeten geloven, zal Bad Boys for Life net als de voorgaande delen ook bol staan van de actie én humor. Helikopters die crashen en bommen die ontploffen worden afgewisseld met veel droge grappen. Om de gehele film te kunnen zien moeten we nog even geduld hebben. Gelukkig beginnen we het nieuwe jaar dan wel extra knallend. Op 17 januari 2020 komt de film namelijk uit.

Check hieronder de trailer voor jezelf om alvast in de stemming te komen.