Na veel geruchten en speculaties is het geweldige nieuws nu eindelijk bevestigd. De productie van ‘Bad Boys for Life‘ zal binnenkort eindelijk van start gaan. Met niemand minder dan Will Smith en Martin Lawrence. Het iconische duo keert terug en daar zijn wij ze hartelijk dankbaar voor.

Bad Boys 3

Will Smith liet al een lange tijd weten dat hij geïnteresseerd was in het spelen in een vervolg van de Bad Boys filmreeks. Nu heeft de bad boy Martin Lawrence dit ook eindelijk bevestigd op zijn Instagram. Bad Boys 3 zal onder de titel Bad Boys for Life op het grote doek verschijnen. Sony weet ons te vertellen dat deze topfilm onder leiding van het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah zal worden geregisseerd. We kennen dit duo natuurlijk van de Belgische misdaadfilm Patser. Begin 2019 zal de productie eindelijk van start gaan en één jaar later – 17 januari 2020 – mogen we de film op het grote doek zien verschijnen, nice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

Een bericht gedeeld door Martin Lawrence (@martinlawrence) op

Helaas kunnen we je verder niks meer vertellen over deze film, aangezien er nog niet zoveel bekend is. Dusja, ‘Whatcha gonna do?’ Nou om de flinke tijd te overbruggen hebben we hier één iconische scène voor jullie. Dan kom je toch alvast lekker in de stemming.