Lidl slingert geregeld de meest handige apparaten de winkel in, altijd voor een schappelijk prijsje. Ook nu weet de Lidl ons weer te verbazen. Nu te koop: een vacuüm haar-en baardtrimmer.  Nooit meer een wasbak met een vacht of oneindige kriebel in je nek. Met deze baardtrimmer en stofzuiger in één wordt scheren makkelijker dan ooit.

Baardtrimmer en stofzuiger in één

Scheer je weg

Het scheerapparaat heeft RVS messen en is in te zetten voor alles wat je van plan bent met je kapsel. Goed voor het zorgvuldig bijwerken van je model, maar ook prima in te zetten als zwaarder geschut wanneer je de boel wat hebt verwaarloosd. Richtlijnen nodig? Dit zijn de do’s en dont’s bij het onderhouden van je lichaamshaar. Met keuze uit tien verschillende snijlengtes zit er voor elke bij te werken bos een geschikt mesje tussen. Flink wat bij te werken? Geen probleem: de baardtrimmer gaat 50 minuten lang mee zonder op te laden. Al met al een prima scheerapparaat. Maar het mooiste moet nog komen.

Baardtrimmer en stofzuiger in één

Baardtrimmer en stofzuiger in één

Hetgeen wat deze gadget van de Lidl van ‘gewoon scheerapparaat’ omtovert tot absolute must-have is de stofzuigerfunctie. Het vervelendste aan scheren is de oneindige hoeveelheid kleine haartjes die zich overal lijken te nestelen. Met de baardtrimmer en stofzuiger in één heb je hier nooit meer last van. Door een klein ingebouwd stofzuigertje in het scheerapparaat verdwijnen de haartjes meteen in het opslagcontainertje. Geen rondslingerende haren, geen geprik in je nek en geen gezeur van je medebewoners over wasbakken bezaaid met jouw begroeiing.

Baardtrimmer en stofzuiger in één

Kortom: een multifuctionele gadget waar iedere man blij van wordt. Voor slechts 18 euro is deze baardtrimmer en stofzuiger in één van jou.

 

 

Bron: Lidl

Fotografie: Lidl