Van de meeste topvoetballers is bekend dat ze hun inkomen besteden aan de meest luxueuze zaken. Zoals zijn de Rolex klokjes niet aan te slepen, vieren ze graag vakantie op hun jacht en bezitten ze vaak meer dan een villa of uit de kluiten gewassen woning. Virgil van Dijk is op dat gebied geen uitzondering. Behalve een grote voorliefde voor bijzondere horloges, wil hij zijn geld ook graag uitgeven aan mooie auto’s. Zijn laatste aanwinst willen we je echter niet onthouden. Dit zijn de auto’s van Virgil van Dijk.

De auto’s van Virgil van Dijk

Alhoewel de verdediger in dienst van Liverpool en veel aan doet om zijn privéleven gescheiden te houden van zijn carrière als voetballer, komt hij met enige regelmaat toch is de bladen terecht. Zo kwam Virgil van Dijk onlangs met één van zijn auto’s in het nieuws. We weten nu dat hij niet alleen van zijn bijzondere Mercedes-Benz G-Wagen houdt, maar ook dat hij het gaspedaal goed weet te raken. De G-wagen gaf hij zichzelf cadeau als beloning voor zijn tot nu toe belangrijkste stap in zijn carrière: de overgang naar Liverpool. Prima wagen natuurlijk en met een prijskaartje van zo’n 185.000 euro mag je wel wat power verwachten. Blijkbaar was dat net even iets meer dan Virgil had gedacht en dus was een snelheidsovertreding zo gemaakt.

G-Wagen opleuken

Of de voetballer er echt wakker van heeft gelegen weten we niet, wel dat hij een boete kreeg van 400 euro. Voor iemand met zijn salaris is dat natuurlijk een lachertje. Waar hij wellicht minder om kon lachen waren de specs van zijn SUV. Om het wat meer naar wens te laten zijn bracht de wagen naar Yiannimize om het wat op te leuken. De wagen werd wat opgefrist en kreeg een aantal leuke upgrades en dus is Virgil helemaal in zijn nopjes.

auto's van Virgil van Dijk

De SUV is niet zijn enige wagen

De Mercedes mag dan wel een indrukwekkende wagen zijn, het is zeker niet de enige die hij bezit. Zo weten we dat Virgil van Dijk ook andere auto’s in zijn bezit heeft: een Mercedes ML en een Mercedes Viano. Beide wagens zijn prima te gebruiken als gezinswagen. Of zijn wagenpark nog andere interessante modellen omvat weten we niet, maar gezien zijn vermogen van ongeveer 25 miljoen euro kunnen we ons voorstellen dat hij wellicht nog meer leuke speeltjes in zijn garage heeft staan.