Cars & Bikes

In deze dikke auto’s rijdt Michael van Gerwen

auto's Michael van Gerwen

Sportief gezien valt het de laatste tijd misschien wat tegen, maar financieel gezien zit Michael van Gerwen gebakken. In het vertrouwde Vlijmen heeft Michael van Gerwen een aantal dikke auto’s in de garage zetten. We moeten eerlijk toegeven: deze man heeft smaak.

De twee dikke auto’s van Michael van Gewen

Scoren op het bord, dat gaat de laatste tijd wat moeizamer, maar scoren op de weg, dat gaat de darter wel goed af. Michael van Gerwen heeft namelijk een aantal mooie auto’s om in te rijden, twee stuks om precies te zijn. Waarom twee? Gewoon voor de afwisseling, waarom niet? Met het vermogen van Michael van Gerwen hadden wij ook een aantal dikke bolides op de oprit staan hoor!

Rolls Royce Ghost

De opvallendste verschijning van de twee auto’s van Michael van Gerwen is de Rolls Royce Ghost. De luxe bolide heeft zo’n 571 pk onder de motorkap. ‘Mighty Mike’ kocht de bolide bij zijn vaste dealer Nino Hooymans. De Rolls Royce stamt uit 2010 en had bij de aankoop al 229.259 kilometer op de teller staan. Maar dat maakt voor dit soort wagens niet uit. Bij het rijden van een Rolls Royce gaat het immers om de rijervaring en niet om de leeftijd, alhoewel we ons kunnen voorstellen dat Michael van Gerwen toch liever de sterrenhemel van het nieuwste model had willen hebben.

Ook al was-ie wat ouder, Michael van Gerwen moest alsnog minimaal 140.000 euro afrekenen. Dat is natuurlijk een stuk minder dan de nieuwprijs (337.610 euro) maar goed, nog steeds vrij onbetaalbaar voor de normale sterveling.

BMW 7 series

Op een oude fiets moet je het leren. Dat dacht Michael van Gerwen ook. Allemaal leuk en aardig zo’n oude bak, maar je wilt tegenwoordig toch ook wel wat moderners. Daarom ‘kreeg’ Michael van Gerwen onlangs een nieuwe BMW 7 series. De darter is een samenwerking aangegaan met de autofabrikant en houdt daar een mooi autootje aan over, lekker man!

View post on Instagram