Cars & Bikes

Deze auto’s heeft Hakim Ziyech in zijn garage staan

auto auto's hakim ziyech

Hakim Ziyech is een voetballer met een flinke portemonnee en dat is terug te zien in zijn indrukwekkende autocollectie. De Marokkaans-Nederlandse sterspeler heeft niet alleen een villa in Nederland, maar ook een aantal prachtige auto’s om te laten zien dat hij het goed heeft gedaan in zijn carrière. De auto’s van Hakim Ziyech zijn geweldig.

Baltovenaar uit Dronten

Hakim Ziyech is een Marokkaans-Nederlandse voetballer die op 19 maart 1993 in Dronten is geboren. Hij heeft zich gespecialiseerd als aanvallende middenvelder en vleugelaanvaller, en heeft zijn professionele carrière doorgebracht bij clubs als Ajax, FC Twente, sc Heerenveen en het Marokkaanse voetbalelftal. In 2019 tekende Ziyech een contract bij het Londense Chelsea FC, waarbij de club hem overnam voor een geldbedrag van 40 miljoen euro. Hij is sindsdien een belangrijk lid van de selectie van Chelsea FC. Ziyech heeft ook een indrukwekkend palmares op het internationale niveau, met onder andere deelnames aan het Wereldkampioenschap Voetbal in 2018 en het Afrika Cup van Naties in 2019.

View post on Instagram
 

Ook het afgelopen Wereldkampioenschap in Qatar heeft hij geschitterd voor zijn land. Met Marokko wist Ziyech de halve finale van te behalen, een prestatie van formaat. Hij is een belangrijke speler voor het Marokkaanse voetbalelftal en heeft zich bewezen als een van de beste voetballers uit zijn land. Met zijn vaardigheden op het veld en zijn succes bij zowel club als land, is Hakim Ziyech een voetballer om in de gaten te houden. Hij blijft hard werken om zichzelf te verbeteren en om de prestaties van zijn teams te verhogen, en dat maakt hem tot een van de meest veelbelovende Afrikaanse spelers in de wereld.

View post on Instagram
 

Prachtige auto’s van Hakim Ziyech

Een van de opvallendste auto’s in de collectie van Hakim Ziyech collectie is de Audi RS6-R, een bijzonder exclusief model dat slechts 125 keer is gemaakt. Deze auto heeft een speciale ABT Sportline-package ontvangen, wat de prijs naar verluidt heeft opgedreven met meer dan 81.000 euro. Volgens Top Gear zou deze auto in totaal zo’n 320.000 euro hebben gekost. Naast de Audi RS6-R heeft Ziyech ook een paar prachtige Lamborghini’s in zijn collectie. Zo heeft hij een rode Lamborghini Aventador, die schiet van 0 naar 100 kilometer per uur in nog geen 2,9 seconden en een topsnelheid van 350 kilometer per uur heeft. Volgens geruchten heeft deze auto hem zo’n 300.000 euro gekost. Eerst had de Marokkaans international ook een Lamborghini Urus in zijn garage staan, maar de voormalig Lamborghini Urus van Hakim Ziyech wordt nu te koop aangeboden door deze Nederlandse autozaak.

View post on Instagram
 

Niet zuinig

Het is duidelijk dat Hakim Ziyech niet bepaald bezuinigt op zijn auto’s. Maar met zijn succes op het veld en als professioneel voetballer bij clubs als Ajax en Chelsea FC, kan hij zich dit wel veroorloven. De prachtige auto’s van Hakim Ziyech zijn een uiting van zijn harde werk en succes, en daar mag hij best trots op zijn. Hij is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest iconische voetballers van Marokko aller tijden.