Cars & Bikes

Deze elektrische SUV is de daily driver van Wilfred Genee

wiflred genee auto

Wilfred Genee zegt geen nee tegen een elektrische SUV. Maak kennis met de auto van Wilfred Genee.

Druk, drukker, drukst

Wilfred Genee heeft het drukker dan ooit. Hij presenteert twee praatprogramma’s én schuift regelmatig aan bij BNR Nieuwsradio. Met al dat werk strijkt ‘ie aardig wat geld op. Zo liegt het salaris van Wilfred Genee er niet om. Ook het vermogen van Wilfred Genee is geen kattenpis. Al dat gereis voor werk gaat je niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heeft ‘ie voor die tripjes naar de studio’s in Hilversum en Amsterdam een elektrische SUV onder de kont. Dit is de auto van Wilfred Genee.

View post on Instagram
 

In welke auto rijdt presentator Wilfred Genee rond?

Wie goed boert, gaat over het algemeen niet in een Fiat Multipla rondrijden. Zo ook niet Wilfred Genee. De televisiepresentator rijdt rond in een Audi e-Tron 50. De volledig elektrische wagen komt uit het jaar 2019 en is mythoszwart metallic gekleurd. Joost mag het weten of de geboren Leeuwarder de lak heeft uitgezocht op basis van zijn matchende zwarte haarkleur.

Dit zijn de specificaties van de Audi e-Tron 50 van Wilfred Genee

De auto van Wilfred Genee heeft een 313 pk onder de motorkap liggen en heeft een maximumsnelheid van 190 kilometer per uur. Verdere specificaties over de auto van Wilfred Genee ontbreken. Wel is bekend dat de nieuwprijs van deze Audi e-Tron een kleine 70K bedraagt, 66.415 euro om precies te zijn.

Meer lezen over de mannen van Veronica Inside? Dit is de auto van Johan Derksen.