Entertainment

Het dikke salaris en vermogen van presentator Wilfred Genee

het vermogen en salaris van Wilfred Genee

Wilfred Genee staat bekend om het presenteren van het programma Veronica Inside. Samen met René van der Gijp, Johan Derksen en een wisselende gast is hij iedere maandag en vrijdag om half 9 te zien op Veronica. Maar deze duizendpoot doet nog veel meer dan dit. Hierdoor strijkt hij flink wat geld op. We nemen een kijkje in het vermogen van Wilfred Genee, en wat hij natuurlijk verdient met zijn kunstjes op TV (en radio).

Wilfred Genee bij Veronica Inside

Al jarenlang is Wilfred Genee week in, week uit te zien in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside (voorheen Voetbal International en Voetbal Inside). Samen met zijn compagnons Johan Derksen en René van der Gijp bespreekt hij het actuele voetbalnieuws op een luchtige manier. Maar tegenwoordig doet hij veel meer dan dat. De presentator is namelijk iedere week ook te horen bij BNR op de radio en presenteert dagelijks de ochtendshow op Radio Veronica. Onlangs heeft hij laten weten te stoppen met deze bezigheid, omdat de presentator een dagelijks programma gaat presenteren op TV. Dat zal het vermogen van Wilfred Genee vast ten goede komen.

View post on Instagram
 

Ruzie om het salaris van Wilfred Genee

Wilfred Genee gaat binnenkort (als het goed is) samen met Johan Derksen en René van der Gijp een dagelijks Tv-programma, dit gaan ze doen na het succes van ‘De Oranjezomer’ waarbij ze ook dagelijks op TV te zien waren. Naast dat ze dan alleen over voetbal praten, gaan ze het ook hebben over andere actuele sporten en alles er omheen. Maar er zit een kink in de kabel. Wilfred Genee verdient nu namelijk een salaris van 1,2 miljoen euro per jaar. Zijn compagnons verdienen 6 tot 7 ton per jaar. Dat zit toch niet helemaal lekker bij het drietal. Hoe dat gaat aflopen, is nog altijd maar de vraag. Het is overigens niet de eerste keer dat ze ruzie maken om geld, dat doen ze eigenlijk al jaren. Bekijk het fragment hieronder maar eens.

Watch on YouTube

Het vermogen van Wilfred Genee

Met zo’n lekker salaris zit de presentator natuurlijk gebakken. Al helemaal als je hoort dat het vermogen van Wilfred Genee ligt op zo’n 1,8 miljoen euro. Dat bedrag gaat de komende jaren natuurlijk nog oplopen, want de presentator weet wel hoe hij goede contracten moet ondertekenen en altijd het onderste uit de kan haalt. Dat zagen we ook al toen we hoorden wat de mannen van VI gingen verdienen bij Talpa.