Veel mensen kennen Ali B natuurlijk als rapper, of misschien wel als jurylid van The Voice of Holland, maar Ali Bouali is daarnaast ook een enorm succesvol manager en ondernemer. Hij is eigenaar van zijn eigen platenlabel SPEC en het gelijknamige managementkantoor, dat hij samen met zijn vrouw beheert. Het is duidelijk te zien dat hij dit niet voor niets doet, want de auto van Ali B mag er zeker wezen. 

De auto van Ali B

Voordat Ali B met zijn huidige dikke bak reed, was de auto van Ali B van een heel ander kaliber. Hij reed namelijk tot niet zo lang geleden rond met een blauwe Opel Insignia. Hoewel hier natuurlijk niets mis mee is, is het een enorm verschil met waar hij nu mee rijdt.

Inmiddels is deze bak ingeruild en is de auto van Ali B een Bentley Bentayga. Hij rijdt in een zwart model die daarnaast ook beschikt over zwarte velgen. Onder de motorkap ligt een V8 motor en deze heeft om precies te zijn 435 pk. In maar liefst 4,8 seconden gaat de auto van 0 naar 100 km/u. Trap je het gaspedaal helemaal in dan zit je binnen no time aan de maximale snelheid van 270 km/u.

Luxe en comfort

Zoals velen misschien wel weten is dat je voor de prijs waarvoor je de auto van Ali B koopt (ongeveer vanaf 223.250 euro) een vele snellere auto zou kunnen kopen. Echter, met deze Bentley haal je niet alleen snelheid en power binnen, maar ook ongekende luxe en comfort.

Wanneer je de ‘goedkoopste’ variant koopt haal je een diesel V8 motor binnen en deze levert natuurlijk al enorm goede prestaties. Het kan natuurlijk altijd duurder. Leg je ongeveer 50.000 euro extra neer heb je een benzine V12 motor. Zo zie je maar: hoe meer geld je hebt, hoe meer snelheid en power je kunt kopen.

Voor Ali B zal het echter geen probleem zijn, want zijn baan bij The Voice of Holland in combinatie met zijn eigen SPEC zal zeker niet weinig opleveren.