Cars & Bikes

Een zeldzame vangst: Nederlandse dealer zet uiterst exclusieve en duivels snelle Audi RS6-R ABT te koop

Audi RS6-R ABT

Een zeldzame parel staat op het punt om de Nederlandse autoscene te veroveren! Het gerenommeerde autobedrijf Van de Akker heeft een absoluut unieke vangst binnengehaald: de exclusieve Audi RS6-R ABT. Met slechts 125 van deze prachtige machines die over de hele wereld zijn verspreid, is dit een kans die autoliefhebbers niet mogen missen!

De ultieme prestaties: ontdek de kracht achter de Audi RS6-R ABT!

De Audi RS6-R ABT is geen gewone auto, het is een legendarische krachtpatser die zijn sporen heeft verdiend sinds zijn debuut in 2020. Onder de motorkap huist een 4,0-liter V8-motor die maar liefst 740 pk kan leveren, met een koppel dat oploopt tot een indrukwekkende 920 Nm. Deze machtige machine kan moeiteloos een topsnelheid van 305 kilometer per uur behalen, wat hem net zo snel maakt als een gloednieuwe Lamborghini Urus.

En nu is er een van deze zeldzame exemplaren beschikbaar in Nederland, rechtstreeks bij Van de Akker in Best, Brabant. Dit specifieke model, gebouwd in 2022, heeft slechts 14.998 kilometer op de teller staan. Gehuld in een oogverblindende nardogrijze lak, is deze RS6-R ook aan de buitenkant volledig onder handen genomen door ABT. Met een carbon optiekpakket, rode remklauwen en zwarte Audi-ringen, straalt deze wagen pure klasse uit.

Het interieur van deze speciale Audi onder de loep!

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk; het interieur van de RS6-R is net zo adembenemend als de buitenkant. Met comfortabele zwarte lederen stoelen, een uitgebreid infotainmentsysteem inclusief een kristalhelder geluidssysteem en een Europees navigatiesysteem met kleurenscherm, is deze auto een waar technologisch hoogstandje. Het ABT-stempel is overal te zien, van het stuurwiel tot aan de pookknop.

Een auto van dit kaliber heeft natuurlijk een prijskaartje om van te watertanden. Normaal gesproken zou een nieuwe Audi RS6-R ABT u € 356.000 kosten, maar dit bijzondere exemplaar wordt aangeboden voor een verleidelijke € 269.450. Bezoek hier de website van Van de Akker voor meer informatie en grijp deze kans om een van de meest exclusieve auto’s ter wereld in handen te krijgen!