Gear

Met deze mini Audi R8 Spyder is jouw koter de baas van het speelplein

elektrische Audi kinderauto

Bol.com heeft weer een nieuwe ‘gadget’ in de verkoop staan. Is je kind een echte autofanaat? Dan is deze elektrische Audi kinderauto het perfecte cadeau!

Elektrische Audi kinderauto te koop

Tegenwoordig vergelijken mensen zich al snel met andere. Een beetje pralen over je nieuwe spullen op social media, we doen het allemaal. En niet alleen met spullen, ook ouders willen natuurlijk dat hun kind de beste is. Bol.com laat jouw kind flaneren in de speeltuin. Wanneer je kleine met deze blitse elektrische Audi R8 Spyder kinderauto bij het kinderdagverblijf komt aan scheuren, dan zijn alle ogen op hem of haar gericht.

 

Elektrische Audi R8 Spyder

Een vette Audi kinderwagen, zo kan je dit stukje ‘speelgoed’ het beste omschrijven. De bolide is zo realistisch mogelijk nagemaakt. De gebruikte logo’s zijn inclusief licentie van Audi zelf. Ook het dashboard heeft een realistische Audi uitstraling. Ingebouwde boxjes geven het echte rij-gevoel met de motorgeluiden. Voorin de bumper zitten LED-koplampen ingebouwd, die middels een schakelaar in het dashboard bediend worden. Verder is de zitting bekleed met ECO-leer voor een extra chique gevoel. En dat is nog niet alles, deze elektrische Audi kinderauto van Bol.com is ook nog eens een tweepersoons variant. Ja ja, je leest het goed. Pas maar op, je kind wordt straks een ware hartenbreker.

Het mini-rijtuig beschikt over niet één, maar twee krachtige elektromotoren die bij elkaar goed zijn voor maar liefst 0,095 PK! Daarmee scheurt jouw kleine alle baby’s voorbij met een maximale snelheid van 3,6 kilometer per uur. Voor deze snelheid zijn dan ook twee versnellingen beschikbaar in de kinderbolide. Uiteraard krijg je er ook een lader voor de accu bij. En als kers op de taart kunnen ook de ouders deze snelheidsduivel besturen. Nee, niet gelijk een volwassen man in een mini-auto verbeelden in je hoofd. Je krijgt er namelijk gewoon een afstandsbediening bij. Deze elektrische Audi kinderauto is te verkrijgen in een zwarte kleur voor 197,68 euro bij Bol.com. Een perfect cadeau voor sinterklaas of kerst!