Entertainment

Dit kunnen we verwachten van Arkadiusz Wrzosek, de volgende tegenstander van Badr Hari

alles wat je moet weten over Arkadiusz Wrzosek, de aankomende tegenstander van Badr Hari

Zaterdag 17 juli keer Badr Hari terug de ring in. Hij staat dan oog in oog met de reusachtige Arkadiusz Wrzosek. Volgens velen is dit een hele matige tegenstander. Hier vind je alles over de volgende tegenstander van Badr Hari.

Wie is Arkadiusz Wrzosek?

Arkadiusz Wrzosek is een Poolse kickbokser geboren en getogen in de hoofdstad Warschau. Sinds klein af aan wilde hij altijd profvoetballer worden. Door films van onder andere Bruce Lee en Jean-Claude van Damme kreeg hij steeds meer interesse in de vechtsport. Tegelijkertijd opende er in zijn regio een Martial Arts-gym. Op 19-jarige leeftijd begon hij met trainen en het was al snel duidelijk dat hij aardig wat talent had. In zijn amateurjaren focuste hij zich vooral op Muay Thai, maar tegenwoordig is hij volledig gericht op het kickboksen.

View post on Instagram
 

Wat kunnen we verwachten van de tegenstander van Badr Hari?

Door zijn enorme lengte van 204 centimeter gaat Arkadiusz Wrzosek ook wel door het leven als ‘Hightower’. De 28-jarige Pool staat op dit moment op de 8e plek in de GLORY-ranglijst voor zwaargewichten. Op het eerste gezicht een makkelijke prooi voor Badr Hari zal je zeggen, maar schijn bedriegt. Zijn lage klassering komt vooral door zijn late intrede bij GLORY. Hij vocht namelijk pas 2 keer de afgelopen twee jaar. Tijdens GLORY 62 verloor hij van Benjamin Adegbuyi, de angstgegner van Badr Hari. Bij GLORY 71 in Chicago won hij via TKO van de Amerikaan Domoreo Dennis.

De statistieken van Arkadiusz Wrzosek

De jonge Pool heeft nog niet veel professionele kickboks-gevechten op zijn naam staan. Toch heeft Arkadiusz Wrzosek een aardig record: (12-5-0) waarvan hij er 7 door middel van een KO wist te winnen. De gemiddelde vechttijd is 7 minuten en 30 seconden, hij heeft dus de conditie om lang door te gaan. In zijn GLORY-carrière heeft hij drie knockdowns uitgedeeld en twee ontvangen. In totaal raakt de Poolse kickbokser 64.24% van al zijn slagen. Met 18.82 rake acties per minuut, staat hij aangeschreven als aanvallende vechter.

View post on Instagram
 

GLORY 78

17 juli gaan we het meemaken. Wint Badr Hari eindelijk weer eens, of weet Arkadiusz Wrzosek ons allemaal te verrassen? We gaan het deze zomer allemaal zien tijdens GLORY 78.