Entertainment

Aquaman-acteur Yahya Abdul-Mateen II showt brute lichaamstransformatie

aquaman

De acteur Yahya Abdul-Mateen II is hard op weg om de ene na de andere vette Hollywood-productie te rocken. Eén van de filmrollen waarin we hem maar al te graag weer terugzien is die van Black Manta in Aquaman 2. Er is goed nieuws, want het vervolg op de film is een feit en dat betekent dat Yahya Abdul-Mateen II zijn rol opnieuw zal oppakken.

Yahya Abdul-Mateen II in Aquaman 2

Het eerste deel van Aquaman, met Jason Momoa in de hoofdrol, was een groot succes. We maakten kennis met de Marvel superheld, maar ook met zijn vijanden. Eén daarvan was Black Manta, gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II. Het werd duidelijk hoe David wraak wou nemen op Arthur voor de dood van zijn vader en zichzelf omdoopte tot Black Manta. Vervolgens zagen we in de állerlaatste scène van de film hoe Black Manta en Dr. Stephen Shin elkaar ontmoette. Het moge duidelijk zijn: het verhaal van de Marvel-villian is nog niet voorbij. Dat betekent dat Yahya Abdul-Mateen II zwaar aan de bak moet om te trainen voor zijn rol in Aquaman 2.

Acteur is nog nooit zo fit geweest

We zagen Yahya Abdul-Mateen II eerder al in films zoals The Trial of the Chicago 7, en hij verscheen ook al eens eerder in Black Mirror. Toch is zijn lichamelijke transformatie voor Aquaman 2 erg veranderd. Dat moet ook wel, want met Jason Momoa als tegenstander moet zijn personage minstens even fit zijn. Wellicht kan hij een voorbeeld nemen aan het opvallende dieet voor Jason Momoa om zich volledig klaar te stomen. In een zwart-wit foto in de gym die door de acteur wordt gedeeld, zien we hoe hij bezig is om zo fit mogelijk te worden. “BLACK MANTA Back onder construction!” staat dus ook bij de foto.

View post on Instagram
 

Releasedatum van Aquaman 2

Voor zijn rol in Aquaman 2 zal de acteur, behalve door Jason Momoa, ook door onder andere Amber Heard, Patrick Wilson en Dolph Lundgren worden vergezeld. Yahya Abdul-Mateen II heeft nog even om te trainen: voorlopig staat Aquaman 2 op de planning voor een release op 16 december 2022.