Wesley Sneijder is één van de beste en bekendste Nederlandse voetballers aller tijden. Deze glansrijke carrière heeft hem geen windeieren gelegd. Van al het geld dat hij in zijn carrière verdiende, heeft hij een behoorlijk mooi huis gekocht. Genoeg reden om een keer binnen te kijken in het appartement van Wesley Sneijder.

Binnenkijken in het appartement van Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is geboren en getogen in Utrecht, dus daar is hij ook niet meer weg te slaan. Het appartement van Wesley Sneijder is erg ruim en prachtig gelegen in de meest centrale provincie van ons land. Misschien nog wel het leukste: het appartement zit vlak naast het stadion van FC Utrecht. Aangezien hij al van kleins af aan fans is van FC Utrecht, is dat natuurlijk een speciale club voor hem. Dat maakt de locatie natuurlijk extra bijzonder. Het appartement is bijna zeven ton waard en ziet er zowel van binnen als buiten geweldig uit.

Van binnen is het appartement van Wesley Sneijder erg modern en netjes ingericht. Er is veel lichtinval door de grote ramen en ook aan ruimte is geen gebrek. Qua faciliteiten zul je in en rondom het appartement van Wesley Sneijder ook niets missen. Zo is er in het appartementencomplex een sportschool en sauna. Ook zou de oud-international lekker kunnen koken in zijn gigantische keuken.

Gigantisch terras

Het appartement van Wesley Sneijder heeft ook een gigantisch terras. Helaas is het terras niet echt groot genoeg om een lekker balletje te trappen, maar je kan er prima in de zon zitten of lekker barbecueën. Ook zou hij hier prima in het zonnetje van een voetbalwedstrijd kunnen genieten, als hij buiten een tv-aansluiting zou maken tenminste. Wie weet, ziet hij zichzelf wel op tv als hij weer eens voorbijkomt in de nieuwe TOTO-reclame. Eén ding is in elk geval zeker: Wesley Sneijder zit er meer dan warmpjes bij in zijn mooie appartement in Utrecht.

Benieuwd naar hoe hij dit prachtige appartement heeft kunnen bekostigen? Lees hier over het gigantische vermogen van Wesley Sneijder.