Een appartement met drie verdiepingen vind je niet vaak in New York, tenzij je een fortuin op de bank hebt staan. Hugh Jackman bezit een gigantisch appartement aan de Hudson rivier. Na meer dan tien woonjaren is hij er op uitgekeken en zet hij de prachtige woning voor een megabedrag te koop.

Hugh Jackman zet appartement in de verkoop

Aan de Hudson rivier staat een immens gebouw boordevol high-end appartementen. Eén daarvan is van Hugh Jackman en zijn vrouw. Het appartement van Hugh Jackman telt maar liefst drie verdiepingen en beslaat in totaal 1021 vierkante meter. Net zo groot als een villa dus. Het appartement is ontworpen door de bekende architect Richard Meier, dit maakt de woning nog specialer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Real Deal (@therealdeal)

Een droomhuis

Het eerste wat opvalt, is natuurlijk het krankzinnig mooie uitzicht. Wanneer je binnenkomt, lijkt het net alsof je in een ansichtkaart stapt. Je kijkt zo over de Hudson heen en in de verte zie je zelfs het alom bekende vrijheidsbeeld staan. Na een lange werkdag kun je hier uitermate goed genieten van de ondergaande zon met de voorbijvarende bootjes en de landende vliegtuigen. Living the dream.

Leef als een koning

Op de achtste verdieping van het appartement van Hugh Jackman bevindt zich de living. Een enorme ruimte volledig omringd met glas en met aangrenzend terras dat uitkijkt over de rivier. Ook vind je hier vier slaapkamers met ieder een ensuite badkamer. Een verdieping hoger staat de keuken met kantoor en eetkamer. De bovenste verdieping is waar the magic happens. De master bedroom met aangrenzende badkamer beslaat de hele verdieping. Natuurlijk kan een sauna hier niet missen.

Jackman zet het droomhuis te koop voor de hoofdprijs

Klinkt als het beste huis dat je kunt hebben, maar toch wil Hugh Jackman er van af. Mooi voor jou natuurlijk, dan kun jij namelijk wonen in dit droomhuis. Daar moet je dan wel de nodige knaken voor neerleggen. Hugh Jackman vraagt namelijk de hoofdprijs van 37 miljoen euro voor de woning. Meer weten over het appartement? Check de advertentie op de website van Corcoran makelaars.