Uncategorized

Angstaanjagende horrorfilm Annabelle: Creation krijgt 100% score van criticasters

Over een maand draait de angstaanjagende horrorfilm Annabelle: Creation in de bioscoop. En zoals je weet mogen de criticasters de films altijd eerder bekijken en beoordelen. De recensenten zagen de film en gaven super scores. Review website Rotten Tomatoes gaf de horrorfilm zelfs een 100% perfecte score, in dit genre is dit nog nooit eerder gebeurd.

The Conjuring

Annabelle: Creation is onderdeel van een serie horrorfilms van The Conjuring. Hiervan zijn er al drie delen uitgebracht. ‘The Conjuring’ 1 en 2 en ‘Annabelle’. De nieuwste film van de horrorpop, moet het eerste deel doen vergeten. Die film kreeg namelijk een score van 29%. Overigens kregen beiden films van The Conjuring een score van 80%.

De film

Wanneer het plaatselijke weeshuis haar deuren sluit, besluiten een poppenmaker en zijn vrouw een aantal van de jonge meisjes in huis te nemen. Vlak daarna maken de nieuwe bewoners kennis met een pop, genaamd Annabelle.

Vanaf 10 augustus draait de film in de bioscoop. Tot die tijd kom je alvast in de stemming met deze twee spannende trailers. Oordeel daarnaast zelf of het een top film gaat worden.

Watch on YouTube

Watch on YouTube