Wealth

Columniste Angela de Jong slaat haar slag en koopt nieuwe villa in Rotterdam

Angela de Jong koopt villa

Angela de Jong en haar man hebben een fraai stuk vastgoed weten te scoren in Rotterdam: een vrijstaande woning voor een scherpe € 1.025.000. Na flinke onderhandelingen wist Angela de prijs met € 150.000 minder te drukken. Maar wat krijgen ze eigenlijk voor dat geld?

Angela de Jong koopt nieuwe villa

Onze AD-columniste, Angela de Jong, en haar man hebben zichzelf een knap stukje vastgoed gescoord in Rotterdam. Deze vrijstaande woning, compleet met buitenkeuken en parkeerplek op hun eigen terrein, heeft ze binnengesleept voor een nette 1.025.000 euro. Dat is ook zeker niet alles, want Angela heeft niet alleen goede schrijfkunsten, maar ook goede onderhandelingsskills, ze heeft namelijk de prijs met een fijne € 150.000 weten te drukken. Maar wat krijg je dan eigenlijk voor dat geld?

De prachtige villa van binnen

Voor het bedrag wat Angela heeft betaald krijgt ze een villa van 169 vierkante meter verdeeld over drie lagen, met zes kamers, waarvan vijf slaap- en twee badkamers. Angela kan haar culinaire talenten botvieren in een keuken van 25 vierkante meter, compleet met een lichtkoepel en hippe inbouwapparatuur. En als het weer een beetje meezit, kunnen Angela en haar man heerlijk koken in hun buitenkeuken, die je kan vinden in hun flinke achtertuin van 378 vierkante meter op het zuidoosten. Plus, voor de romantische vibes zijn er niet één, maar twee open haarden in de villa. Sfeertje, hè?

Parkeerstress is ook verleden tijd, want die oprit kan twee auto’s herbergen, en er past er nog eentje in de garage. Deze woning is dus echt wel high-end. En guess what? Angela’s huidige woning is nog niet eens verkocht, maar daar is ook iets mee gebeurd.

Overstroming in Angela haar woning

Het is niet zomaar dat Angela gaar verhuizen. De overdracht van de villa staat gepland voor uiterlijk 21 juni 2024. Angela heeft dus nog wat tijd om de boel te regelen. Maar haar huidige huis? Dat heeft wat waterschade opgelopen door een recente overstroming, wat een timing. Angela deelde haar verhaal met Wilfred Genee, waarin ze uitlegde dat kort voordat er foto’s zouden worden gemaakt voor de verkoop, een waterleiding in de straat werd geraakt tijdens werkzaamheden. Dit resulteerde in een overstroming van zowel haar woning. Gelukkig heeft ze over een halfjaar een prachtige woning die op haar staat te wachten. Bekijk meer informatie op de site van Bekende Buren.