Sports

Andy van der Meijde zet zijn geliefde boerderij te koop voor torenhoog bedrag

andy van der meijde

Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli hebben hun grootse en peperdure huis, gelegen in Beemte Broekland, Gelderland, te koop gezet voor een vraagprijs van maar liefst € 2.385.000. Dit prachtige pand biedt kopers een buitenkansje dat niet te missen is.

Van der Meijde en hun, binnenkort, voormalige plekje

Het landhuis van de familie van der Meijde, gelegen op een enorm terrein van 13.282 vierkante meter, heeft een woonoppervlakte van 378 vierkante meter. Verdeeld over drie verdiepingen biedt dit huis alle ruimte die een miljonair (of in dit geval oud-voetballer) zich kan wensen. Het huis bevat veel kamers, waaronder zeven ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De half open keuken is hiernaast ook nog eens bijzonder luxe uitgevoerd en heeft alles wat een keukenprins(es) zich kan wensen.

Daarnaast is er buiten het huis een oprijlaan aangelegd door de, hedendaags actieve, voetbalanalist richting de deur (deze is behoorlijk ruim en draagt bij aan het pand). Het terrein herbergt ook nog eens een bijgebouw met een totale woonoppervlakte van 257 vierkante meter. Dit bijgebouw is ook uitgerust met twee woonkamers, een keuken en een bar/café, waardoor het ideaal is voor extra gasten of als tweede leefruimte. Daarnaast is er een bijzonder groot stallencomplex met vijf paardenboxen, wat perfect is voor paardenliefhebbers.

Natuurlijk is er ook genoeg groen

De tuin van het landhuis is bijzonder zomers en fleurig met grote vijvers, Japans-ogende bruggetjes en diverse terrassen waar men kan genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving. Een whirlpool bubbelbad in de tuin, direct toegankelijk vanuit de tuinkamer, is als een kers op de taart wat betreft luxe en comfort.

Het huis is voorzien van energievoorzieningen zoals 60(!) zonnepanelen wat resulteert in een hoog energielabel (B). Dit maakt het pand niet alleen vol met luxe, maar ook zeer duurzaam (voor de liefhebbers).

Het reality-stel kocht het huis volgens Bekende Buren in het najaar van 2019 voor een kleine 825.000 euro (met een hypotheek van 200.000). Een verkoop met de huidige verkoopprijs zou een winst betekenen van 1,6 miljoen euro (kassa dus). Een slimme investering van de Van Der Meijde’s.

Voor de liefhebber staat dit huis nu te koop dus! Wees snel bij deze mogelijkheid om in het huis van een voormalig Ajacied in te trekken.