Ze blijven maar komen: die Funda-advertenties waarin we gigantische villa’s en prachtige landhuizen voorbij zien komen. Eerder zagen we in de hoofdstad al een luxe villa voorbij komen. Ook de gekste woonboot van Amsterdam kun jij van binnen bekijken. Dit Amsterdamse penthouse mag wat ons betreft ook in het rijtje.

Het Amsterdamse penthouse waar we maar al te graag willen wonen

De bekende Pontsteiger is de locatie waarin het Amsterdamse penthouse zich bevindt. Het uitzicht over Amsterdam is hiermee prachtig, maar ook van binnen kijk je je ogen uit. Het ontwerpduo Nicemakers nam het interieur voor hun rekening en we kunnen met zekerheid zeggen dat ze het inderdaad ‘nice’ hebben gemaakt.

Amsterdamse penthouse Amsterdamse penthouse

Van eigen gym tot eigen sauna

Het Amsterdamse penthouse heeft naast een aantal slaapkamers nog vele andere extra’s. Zo vind je er je eigen gym, zodat je om te sporten niet de deur uit hoeft. Na het trainen kun je je heerlijk terugtrekken in de sauna. Ook een kamer die perfect is voor yoga en meditatie valt onder de kamers. Het penthouse is dus perfect om te werken aan je lichaam én geest.

Amsterdamse penthouse Amsterdamse penthouse

Binnen én buiten is dit Amsterdamse penthouse luxe

Een ander indrukwekkend aspect is te vinden in de vorm van de marmeren grote eettafel en de keuken, die speciaal voor het Amsterdamse penthouse is gemaakt. Als miljonair neem je natuurlijk geen genoegen met een mooie eettafel en je eigen sauna. Er zijn dus ook nog 2 parkeerplaatsen bij het gebouw inbegrepen én je privé plek om aan te meren met je eigen boot.

Amsterdamse penthousekamer

Het kostenplaatje

Dit alles krijg je natuurlijk niet voor niets. Aan het Amsterdamse penthouse is dan ook een behoorlijk bedrag verbonden. Voor €8.8 miljoen euro kun jij de nieuwe eigenaar worden van het pand. Daarvoor krijg je wel 415 m² leefruimte op één van de mooiste locaties van Amsterdam. Check de advertentie voor alle foto’s.

gebouw