Ben je nog op zoek naar een luxe camper en heb je goede klushanden? Dan kan je misschien een Amerikaanse vrachtwagen kopen en die ombouwen. Je kan dan alleen niet zeggen dat je de eerste bent die het gedaan heeft, want dat is met deze vrachtwagen al gebeurd. Want wat je met een schoolbus kan, kan ook met een vrachtwagen, toch?

Vrachtwagen ombouwen tot luxe camper

Het is bijna niet te geloven als je de foto’s ziet. Dat deze bizar luxe camper ooit een doodnormale en zelfs ouderwetse vrachtwagen was, is lastig te zien. Toch is het gelukt om dit huis op wielen tot een soort van villa om te bouwen, waar het lijkt alsof je alle ruimte van de wereld hebt. Een vrachtwagen is groot, maar dat je er zoveel mee kon, is nog niet veel vaker vertoond. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het interieur, wat het tot een glimmend en blinkend pronkstuk maakt.

luxe camper

Op transport of op fancy vakantie?

Het zal wel een enorme slurper zijn uit je brandstoftank, maar dan rijd je maar gewoon niet te veel rond. Want vanbinnen ziet hij er misschien nog wel mooier uit als hij stilstaat. De pracht en praal straalt van deze luxe camper af, die ooit dus gebruikt is als vrachtwagen. Waar er vroeger spullen, handelswaar of andere troep in vervoerd werden, is het nu iets heel anders. Nu is het huis op wielen te vergelijken met één van de duurste campers.

luxe camper

Het is niet alleen prachtig om te zien hoe een wagen zo’n transformatie kan ondergaan, maar ook nog eens handig. De enorme ruimte die je hebt is namelijk niet alleen in het interieur te zien. Deze luxe camper heeft namelijk ook nog bakken met opbergruimte aan de zijkant zitten. Functie en schoonheid worden afgemaakt met de complete keuken, slaapkamer en badkamer die erin verwerkt zijn. En ben je het uitzicht van de camping even zat? Dan ga je toch even naar de enorme flatscreen-televisie kijken, die er ook gewoon hangt.

luxe camper

luxe camper

luxe camper