Heb jij ook altijd zo’n last van geesten en demonen in jou huis? Pak dan snel je heilige kruis en aanschouw: het heilige pareltje van Funda waar nog niet eens een bod op gedaan is. Iets wat heel uniek is in de huidige woningmarkt. Wat een geluk! Of niet? Aanschouw: de ‘Ambassade van God’.

Huis met kerkkroeg te koop in Helmond

Iedereen heeft een andere smaak, maar de sfeer van dit huisje is wel heel bijzonder. In Helmond staat namelijk de ‘Ambassade van God’ te koop. Die heeft blijkbaar ook behoefte aan iets anders…

‘Ambassade van God’ te koop

Helemaal nog niet zo verkeerd toch? Helemaal niet als je weet dat het huis ook een zwembad heeft. Maar goed, eerst maar even de standaard voorzieningen erbij pakken. De ‘Ambassade van God’ is gebouwd in 1965 en heeft een woonoppervlakte van 125 vierkante meter. Het huisje heeft vier kamers waarvan twee slaapkamers en een badkamer. En als kers op de taart heeft het ook nog is een kerkkroeg. Dan weet je zeker dat je iets hebt wat niemand anders heeft in huis. Kan je letterlijk hemels genieten van een lekker biertje!

Klinkt goed toch? Maar het is natuurlijk niet gratis, de ambassadeur van God is niet vies van centen. De eigenaar vraagt maar liefst 699.000 euro voor het huis. Daarbij staat er in de advertentie dat je rekening moet houden met moderniseringskosten. Oftewel: je moet oude meuk gaan opknappen. Maar dan kan je wel bier drinken bij het zwembad na het bidden.

Bekend van televisie

En als kers op de taart heb je ook te maken met een BH’er (bekend huis). De ‘Ambassade van God’ was namelijk te zien in een aflevering van Man bijt hond. Zie hieronder het desbetreffende fragement: