Entertainment

Amazon lekt PlayStation 5 consoles en meer dan 100 PS5 games

PlayStation 5

Het grootste gevaar van een surpriseparty? Iemand praat vlak voor de verrassing zijn mond voorbij. Amazon UK is deze persoon, als het gaat om het feestje van Sony voor de PlayStation 5. Een enorm lek op de website heeft 118 PlayStation 5 artikelen getoond

PlayStation 5 in aankomst

Natuurlijk weten we al lang dat de PS 5 eraan komt en hebben we ook al een goede verzameling aan informatie over de nieuwe console tot onze beschikking. Maar vandaag zou het feestje van Sony zijn, waarop zij in hun eigen surprise!-moment wereldkundig zouden maken in welke vorm(en) we de PlayStation 5 kunnen gaan verwachten. Maar toen was daar Amazon.

Amazon pakt de primeur

Op de website van Amazon UK zijn meer dan 100 nieuwe productpagina’s voor PS5-games en PlayStation 5 consoles opgedoken. Het lek legt ook meteen even bloot dat er verschillende varianten van de nieuwe console zullen verschijnen. Zo lijkt er naast de 825GB SSD-variant ook een 2TB-editie aan te komen.

View post on Twitter

Een tweet vertelt ons dat er 118 producten zijn opgedoken voor de PlayStation 5. Hieronder vallen de verschillende edities van de console die gelekt zijn. Dat zijn de PlayStation 5 500GB, de PlayStation 5 825GB, de PlayStation 5 1TB en tot slot de knaller van de PlayStation 5 2TB.

De Twitter-gebruiker kon gisteren al een bestelling voor de PlayStation 5 2TB plaatsen. De prijs zou 599 pond zijn, een grove 670 euro.

Een flinke lading games in aantocht

Naast de verschillende consoles, zouden er ook wat PlayStation 5 games gelekt zijn. Om welke games het gaat is nog niet bekend, daarvoor zullen we de presentatie van Sony vanavond moeten afwachten. Het lijkt in ieder geval te gaan om games van drie verschillende grote uitgevers.

Het lijkt er dus op dat Amazon het feestje van Sony flink heeft weten te verpesten. Sony zelf heeft nog niet gereageerd op het voorval.