Afgelopen weekend was het weer zover, een aantal grote namen stonden tegenover elkaar in de ring tijdens UFC 261. Er is het één en ander gebeurd om over na te praten. Wij zetten alle hoogtepunten op een rij.

De hoogtepunten van UFC 261

De twee topgevechten van de avond waren Rose Namajunas versus Weili Zhang en Kamaru Usman tegen Jorge Masvidal. Het vrouwelijke Strawweight gevecht zat boordevol actie en goede combinaties. Uiteindelijk trok Namajunas na een uitstekende leg kick aan het langste eind. Na deze klap was Weili Zhang voor een korte tijd volledig de weg kwijt. Rose werd gekroond tot de nieuwe nummer 1 in haar gewichtsklasse.

UFC 261 Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal

Alle ogen waren gericht op het hoofdgevecht van de avond tussen Kamaru Usman en Jorge Masvidal. De twee vechters waren erg aan elkaar gewaagd en het was erg vermakelijk om naar te kijken. In de tweede ronde was Usman klaar met spelletjes spelen en liet hij Masvidal sterretjes zien. De strijd eindigde met een ongekende mokerslag van de Nigeriaan.

Chris Weidman breekt zijn been op verschrikkelijke wijze

Hét moment waar iedereen het over heeft is het moment waarop Chris Weidman zijn been op gruwelijke wijze breekt. Na een low kick net onder de knie van Hall breekt de onderkant van zijn been volledig af. Op het eerste moment heeft hij niks door en probeert er vervolgens nog op te staan. De beelden zijn niet geschikt voor de gevoelige kijkers.

Gelukkig is de vechter goed behandeld en kon hij snel geopereerd worden in het ziekenhuis. Via een video op Instagram laat hij weten dat alles goed met hem gaat. Hopelijk is hij snel weer op de been en zien we hem terugkeren in de ring.

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 3

Binnenkort, op 10 juli om precies te zijn, duikt Conor McGregor opnieuw de ring in tegen Dustin Poirier. Wat verwacht jij van het gevecht tussen de twee grootmachten?