Entertainment

Deze Zwitserse voetbalster bereikt mijlpaal: gaat Roger Federer voorbij in aantal Instagram-volgers

Alisha Lehmann

Roger Federer is een legende die na zijn carrière allerminst in de vergetelheid is geraakt. Toch is er inmiddels één landgenoot die hem qua aantal Instagram-volgers heeft ingehaald. Maak kennis met de knappe Zwitserse voetbalster Alisha Lehmann.

Zwitserse voetbalster gaat Zwitserse legende voorbij

Alisha Lehmann is een 24-jarige voetbalster uit Zwitserland. De blondine weet niet alleen op het voetbalveld, maar ook op Instagram te scoren. Zo heeft de Zwitserse inmiddels 11,5 miljoen volgers op Instagram. Dat zijn er 300K meer dan haar langenoot Roger Federer. En eerlijk is eerlijk: kijkend naar haar foto’s is de kans groot dat dit verschil alleen nog maar groter wordt.

Wie is Alisha Lehmann?

Alisha Lehmann weet zich niet alleen bij de liefhebbers van vrouwelijk schoon in de kijker te spelen. Ook de scouts staan voor haar in de rij. De 24-jarige Zwitserse speelde in haar jeugd bij de Zwitserse club FC Konolfingen. Daarna vervolgde zij haar carrière bij BSC Young Boys. In augustus 2020 maakte Alisha Lehmann de overstap naar Wes Ham United FC. Vandaag de dag is de speelster actief bij Aston Villa FC.

View post on Instagram
 

Foto voor foto blaast deze Zwitserse voetbalster jou omver

Omdat wij, net als haar 11,5 miljoen volgers, geen genoeg kunnen krijgen van de knappe Alisha Lehmann, hebben wij de mooiste foto’s van Alisha Lehmann op een rijtje gezet. Kijk en laat jezelf omverblazen:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram