Duurkoop is goedkoop, maar goedkoop is soms veel leuker. Het scheelt namelijk ook gewoon ontzettend veel geld. Gelukkig staat de welbekende webshop AliExpress er helemaal vol mee. Wij zochten daarom de dikste AliExpress-deals van week 20 voor jullie uit. Scheelt jullie weer tijd, want ja tijd is geld.

AliExpress-deals

Omdat we het jullie zo gemakkelijk mogelijk willen maken hebben we een selectie van 5 dikke AliExpress-deals gemaakt die je absoluut niet wilt missen. Ditmaal weer op het gebied van technologie.

Elektronisch deurslot van Yrhand

Toen we dit zagen, konden we enkel nog denken: dit moeten we hebben. Hoe vet is het om een elektronisch deurslot te hebben? Je weet ten eerste dat niemand zomaar je kamer binnen kan komen en ten tweede ziet het er rete bruut uit! Normaal gesproken kost ie 164 euro, maar je hebt dit elektronische deurslot van Yrhand nu al voor zo’n 74 euro.

AliExpress-deals 20

Elektrische 5 in 1 haartrimmer van Kemei

Lichaamshaar stopt niet met groeien. Sommige kiezen ervoor om alles lang te laten groeien en sommige willen het enkel een beetje verzorgen. Hoe dan ook komt een 5 in 1 haartrimmer altijd van pas. Of het nou is om je neushaar weg te halen, je contouren op te scheren, je baard te trimmen of om simpelweg te scheren het is altijd handig om er eentje bij de hand te hebben. Deze haartrimmer is daarom perfect voor jou en het kost je ook nog eens ontzettend weinig. Je hebt hem namelijk al voor zo’n 21 euro.

AliExpress-deals 20

GoPro HERO 7

Moeten wij je eigenlijk nog vertellen hoe chill het is om een GoPro te hebben? Het enige nadeel is dat deze krengen vaak peperduur zijn, maar gelukkig heeft onze Ali een heerlijke deal voor je! Je kan de waterdichte GoPro HERO 7 nu voor 356 euro kopen. Dat is een stuk goedkoper dan de originele prijs van 468 euro en je krijgt er nog een 64G High Speed TF Card bij!

AliExpress-deals 20

LED-Projector

Tegenwoordig willen we alles op een steeds groter beeld zien, maar hier uiteraard zo min mogelijk voor betalen. Deze krachtige LED-Projector is daar dan uitermate geschikt voor. Hij projecteert volledig in 1080 P, ondersteunt Android 6.0, beschikt over een 3D functie en is nog makkelijk mee te nemen ook! Voor 190 euro wordt ie bij je thuisbezorgd!

AliExpress-deals 20

Draagbare kledingstomer

Tja, wij begrijpen je. Echt waar. Jij hebt geen zin om te strijken, maar soms heb je van die momenten dat je er niet onderuit komt. Wellicht wil jij het wel doen, gewoon puur om je vrouwtje blij te maken. Hoe dan ook neemt het niet weg dat het pakken van een strijkplank en de strijkbout opwarmen ontzettend veel tijd en moeite kost. Gebruik daarom deze draagbare kledingstomer, aangezien het aanzienlijk minder tijd en moeite kost en ontzettend makkelijk te gebruiken is. Doe er wat water in, zet hem aan en binnen een paar seconden kan je beginnen met het stomen van je kleding. En dat allemaal voor slechts 21 euro. (je hoeft ook niet bang te zijn dat je je kleding verbrand) ­čśë

AliExpress-deals 20

Check ook eens onze AliExpress-deals van vorige week!