Duurkoop is goedkoop, maar goedkoop is soms veel leuker. Het scheelt namelijk ook gewoon ontzettend veel geld. Gelukkig staat de welbekende webshop AliExpress er helemaal vol mee. Wij zochten daarom de dikste AliExpress-deals van week 19 voor jullie uit. Scheelt jullie weer tijd, want ja tijd is geld.

AliExpress-deals

Omdat we het jullie zo gemakkelijk mogelijk willen maken hebben we een selectie van 5 dikke AliExpress-deals gemaakt die je absoluut niet wilt missen. Ditmaal op het gebied van gereedschap.

Accu boormachine van Deko

Als mannen weten wij er alles van, er is niks zo handig als het hebben van een boormachine. De meeste vrouwen kunnen er niet mee overweg en dan worden wij in de positie gebracht om de klusjes in en rondom het huis te voltooien. Een goeie boormachine helpt hier ontzettend bij en daarom stellen we je maar al te graag op de hoogte van deze top deal. De boormachine van Deko is al tussen de 23 en 51 euro te koop

AliExpress-deals 19

Cirkelzaag met laser van Tacklife

Mocht je iets moeten snijden en je wilt dat het snel en accuraat gebeurd, dan kan je een cirkelzaag natuurlijk niet missen. Deze cirkelzaag met laser en 6 blades is daarom perfect om materialen zoals hout, plastic, metaal, tegels, metselwerk en vloeren mee te snijden. Je hebt momenteel ook een fikse korting op het ding, want hij staat nu te koop voor zo’n 56 euro.

AliExpress-deals 19

LED zaklamp van Shustar

Er is niks zo handig in het donker als een goed functionerende zaklamp. Tegenwoordig gebruiken we vaak onze telefoontjes, maar een goedwerkende LED zaklamp werkt toch een stuk beter en verlicht ook veel meer. De LED zaklamp van Shustar heeft vijf verschillende standen, zodat je de verlichting precies kan afstemmen voor de gewenste situatie. Hij is waterdicht en onverwoestbaar, dus je kan het ding overal mee naar toe nemen en gebruiken. Daarnaast heb je ook standen zoals de spotlight functie of juist een heel breed licht. De prijzen liggen tussen de 3 en 13 euro. Het ligt er net aan welk pakket je neemt.

Aliexpress-deals 19

Tactische outdoor bijl van FBIQQ

Mocht jij een kampeerder zijn of een buitenmens, dan kan een goed mes of een goeie bijl natuurlijk niet ontbreken aan jouw paklijst. Je weet maar nooit wanneer je het nodig zult hebben, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Met deze tactische outdoor bijl weet jij in ieder geval zeker dat jij het buiten wel overleeft en dat voor een prijs van zo’n 29 euro.

AliExpress-deals 19

Lijmpistool set van GoGoPanda

Je kan natuurlijk bijna alles oplossen met ducktape, maar je kan ook voor een beter alternatief gaan. Een lijmpistool werkt namelijk veel krachtiger om dingen te repareren en bij elkaar te houden. Dit lijmpistool set van GoGoPanda is daar dan ook uitermate geschikt voor. Hij komt in vijf verschillende soorten sets, maar wij raden uiteraard de vijfde set aan! Die is namelijk het breedst en de prijsverschillen zijn zo nihil tussen de sets, dat het zonde is om een mindere variant te kiezen. Je kan de diverse sets tussen de 11 en 12 euro kopen.

Aliexpress-deals 19

Bekijk ook eens onze elektronica AliExpress-deals van vorige week!