Duurkoop is goedkoop, maar goedkoop is soms veel leuker. Het scheelt namelijk ook gewoon ontzettend veel geld. Gelukkig staat de welbekende webshop AliExpress er helemaal vol mee. Wij zochten daarom de dikste AliExpress-deals van week 18 voor jullie uit. Scheelt jullie weer tijd, want ja tijd is geld.

AliExpress-deals

Omdat we het jullie zo gemakkelijk mogelijk willen maken hebben we een selectie van 5 dikke AliExpress-deals gemaakt die je absoluut niet wilt missen. Ditmaal op het gebied van elektronica.

Bluetooth speaker van GGMM

Het mag dan wel geen toffe JBL Flip zijn, maar als we kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding dan kunnen we wel stellen dat dit een uitermate goede box is. Hij beschikt over WiFi en Bluetooth, dus je kan hem overal mee naar toe nemen en hij is ook nog eens compatible met Alexa! Deze box heeft nu ook een veel schappelijkere prijs, namelijk van 89 euro voor 40 euro.

AliExpress-deals

Draadloze oortjes van Voisoi

De opkomst van de Earpods en de Galaxy Buds zijn natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Het ding is alleen wel dat die krengen ontzettend duur zijn en over het design valt ook genoeg te discussiëren. Gelukkig zijn deze draadloze oortjes van Voisoi in ieder geval een stuk stijlvoller en ook betaalbaarder. Voor zo’n 28 euro zijn ze namelijk al van jou!

AliExpress-deals

Android smart watch van Lemfo

Horloges kunnen tegenwoordig evenveel als smartphones. Niks mis mee natuurlijk, want we kunnen onze smartphones ook op deze horloges besturen. We zijn nu op een wel hele dikke smart watch gestuit, namelijk die van Lemfo. Hij kost tussen de 131 en 139 euro. Een beetje prijzig maar als je ziet wat hij allemaal kan, dan piep je wel anders.

Smart Yeelight van Xiaomi

Er is niks leukers dan om in je kamer te spelen met de lichten. Je ouders hebben dit vaak genoeg afgeraden om te doen, maar met de smart LED verlichting van Xiaomi wordt het spelen met lichten wel ontzettend leuk. Binnen een paar seconde is je kamer blauw, paars, rood of noem maar op welke kleur. Zo creëer je het juiste licht voor elke situatie en dat voor maar zo’n 20 euro.

AliExpress-deals

Elektrische kurkentrekker van Xiaomi

We kennen het probleem allemaal wel: je wilt een lekker wijntje drinken, maar dan kom je er plotseling achter dat je geen kurkentrekker hebt. Nou met deze handige gadget hoef jij daar nooit meer aan te denken. De gadget trekt zelf de kurk eruit, zo hoef je niet toch staan te klooien met die kurkentrekker en die kurk verdwijnt ook niet richting het plafond. De elektrische kurkentrekker kan al voor een prijs van zo’n 23 euro voor jou zijn.

AliExpress-deals