Ali B gaat heel lekker. Niet alleen is hij van jongen op de straat naar een miljonair gegaan, ook heeft hij in de loop der jaren zijn figuur aangepakt. In de afgelopen paar maanden is het buikje van de rapper veranderd in een sixpack. Ali B vertelt eindelijk zijn geheim achter zijn indrukwekkende transformatie.

Ali B denkt aan zijn lichamelijke gezondheid

We kennen Ali B natuurlijk allemaal van ‘leipe mocro flavour’. Sindsdien is het allemaal heel hard voor hem gegaan. Hij boekte het ene na het andere succes. Naast zijn muziek carrière begon hij ook een eigen platenlabel en management samen met zijn vrouw. De zaken liepen zo goed dat Ali B tegenwoordig rond rijdt in een hele dikke auto. Maar hij focust zich niet alleen op zijn vermogen, ook zijn lichamelijke gezondheid ging op de schop in een korte tijd.

Van buikje naar sixpack

Ali B traint hard en dat laat hij maar al te graag weten. Afgelopen tijd zien we zo nu en dan een foto van zijn progressie voorbijkomen op zijn Instagram. Zelfs tijdens ‘The Voice of Holland’ showde hij zijn afgetrainde lichaam aan collega-coach Anouk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Ali B onthult geheim achter indrukwekkende transformatie

De indrukwekkende transformatie van Ali B ging niet over een leien dakje. Naar eigen zeggen was het hard werken en vergt het veel doorzettingsvermogen. Ali B maakte gebruik van een methode genaamd ‘intermittend fasting’. Na zijn laatste maaltijd ‘vaste’ de rapper zo’n 15 uur per dag. In zijn laatste foto op Instagram deelt hij zijn hele dieet en een aantal tips. Zoals verwacht reageert Anouk natuurlijk ook weer op eigen wijze op deze ‘motiverende woorden’ en opvallende foto. Bekijk de foto én het geheim achter de transformatie van Ali B hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)