In een periode waarin gendergelijkheid een absolute must is, verrast Aldi ons met een stoere e-bike aanbieding. Niet zomaar een elektrische fiets die je overal tegen kunt komen, maar een bijzonder functioneel unisex model. Kortom, de bike voor mannen en vrouwen die je dus wel wilt hebben en bovendien ook nog eens extreem betaalbaar is.

Unisex e-bike aanbieding van Lidl

Als je met enige regelmaat naar de supermarkt gaat, dan zie je al snel dat er duidelijke verschillen zijn tussen de grootgrutters uit Duitsland en hun Nederlandse collega’s. De Duitsers gaan voor een complete winkelervaring en nemen dus ook zaken op in hun assortiment die je als Nederlander niet snel verwacht van een kruidenier. Vooral voor mannen is het interessant om de Jumbo en de AH links te laten liggen en een bezoek te brengen aan de Aldo of Lidl. Zo verkocht Lidl al eerder een leuke elektrische fiets en daar doet Aldi nu een schepje bovenop met deze e-bike aanbieding.

e bie aanbieding

Actieradius: 120 kilometer

De e-bike aanbieding die Aldi nu heeft, is in veel opzichten bijzonder. Niet zozeer vanwege de actieradius van 120 kilometer. Dat is in ieder geval al meer dan wat je gemiddeld genomen aan zult treffen bij een willekeurige e-bike. Ook niet vanwege het lichtgewicht aluminium frame in een sportieve zwarte kleur. De belangrijkste reden is de prijs. Voor 999 euro koop je een volwaardige e-bike die het niet onder doet voor de modellen die je bij de fietsenwinkel aan zult treffen.

e bike aanbieding

Voor 999 euro ben je helemaal klaar

De prijs van deze e-bike aanbieding is overigens niet het enige sterke punt. De bike is namelijk voorzien van led-verlichting, 24 versnellingen (Shimano-Altus) en een vermogen van 250 Watt. Dat laatste is voldoende op een snelheid van 25 km/u te bereiken. Geen speedelec dus, maar wel een zeer degelijke ebike voor nog geen duizend euro. Je kunt de bike gewoon online bestellen via de website van Aldi.

e bike aanbieding