Bijna alle winkels pakken flink uit met Black Friday. Ook de Aldi. Ze komen deze keer wel met een hele speciale actie, namelijk met een heuse Schultenbräu hoodie met bijpassende broek.

Perfecte kersthuispak

We kennen natuurlijk het Schultenbräu bier uit de iconische ‘New Kids‘-films, waarin de mannen de ene na de andere opzuipen. Nu kun je helemaal in deze stijl kerst gaan vieren. Er zijn twee versies van het huispak: namelijk de groene set met het logo van Schultenbräu erop (inclusief heerlijke woordgrap). Het blauwe huispak staat in het teken van de Aldi. Overal zie je het logo van Aldi op staan. Om je kerstoutfit helemaal warm en compleet te maken voor deze koude dagen, kun je er ook een bijpassende muts met pantoffels bij aanschaffen.

Het pak zou heerlijk moeten zitten, want het is gemaakt van de zachte stof katoen, gemixt met polyester. Aanstaande vrijdag kun je deze huispakken in huis halen. Heb je een keer wat anders aan met kerst dan zo’n ugly kerstrui. Kun je helemaal in stijl een Schultenbräu biertje opentrekken onder de kerstboom. Is dat even lekker!

 

Wait what: Aldi gaat Schultenbräu hoodie en broek verkopen op Black Friday