Het is weer een nieuwe week vol met nieuwe aanbiedingen van de supermarkten. De Aldi is deze week aan het stunten met de verkoop van een smartphone: de Samsung Galaxy A20e gaat er voor een héél vriendelijk prijsje uit. Daarom kijken we even wat voor telefoon je krijgt in deze voordelige deal.

Nog geen jaar uit

De Samsung Galaxy A20e is in 2019 nog uitgekomen en daarmee een van de nieuwste telefoons van Samsung. Hij is dan ook met de meest moderne technische snufjes uitgerust, zonder dat je er een vermogen voor betaalt. Voor de prijs van €149,- heb je deze week een degelijke telefoon die niet het meest luxe is, maar wel een die met zijn tijd is meegegaan. De mensen die deze telefoon op het oog hebben kunnen die dus voordelig bij de Aldi vinden.

samsung galaxy a20e

Wat heeft de Samsung Galaxy A20e allemaal?

In principe heeft de Samsung Galaxy A20e alles wat je nodig hebt. Je ontgrendelt hem met je vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning. Foto’s kun je maken met drie verschillende camera’s: een frontcam voor selfies van 8MP, een normale camera van 13MP en een ultra wide camera van 5MP voor foto’s met een bereik van 123 graden. Zegt dat je niets: dat is net zoveel als de breedte die je eigen ogen kunnen kijken! Verder is hij uitgerust met een prima batterij van 3000 mAh. Hij heeft een NFC-chip zodat je contactloos kunt betalen. Je kunt snel apps openen en opslaan met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. Met een SD-kaart kun je dit nog verder kunt uitbreiden. Het scherm is 5,8″ groot en wordt over de hele oppervlakte van je telefoon gebruikt, waardoor hij nog prima in je hand of broekzak past maar je wel een groot scherm ter beschikking hebt.

Samsung galaxy a20e

De Samsung Galaxy A20e is deze week nog in de aanbieding en kost 149 euro. Het toestel komt precies op tijd om cadeau te doen met kerst aan jezelf of iemand anders. Als je geen behoefte hebt aan een nieuwe telefoon kun je altijd nog kijken naar deze cadeautips met kerst.

Bron: Aldi